Εισηγείται το -6 η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

Την απόφαση να εισηγηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την αφαίρεση έξι βαθμών και περιορισμό μεταγραφών για τους μη αδειοδοτημένους πήρε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Η Super League αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΕΠΟ, στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο, να παραμείνουν οι ίδιες ποινές για τις ομάδες που δεν θα εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα (-6 βαθμοί). Πλέον, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αναμένεται να το επικυρώσει στη συνεδρίαση της 26ης Νοεμβρίου. Ίδια άλλωστε είναι και η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας, που αποφάσισε επίσης να μην υπάρχει διαδικασία επιτήρησης για τη φετινή σεζόν, ωστόσο θα εξετασθεί για την επόμενη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. της 26ης Νοεμβρίου 2018 τα εξής.

Να μην ισχύσει διαδικασία επιτήρησης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και να εξετασθεί η εφαρμογή της την προσεχή.

Να εγκριθεί ο κανονισμός αδειοδότησης  της Ε.Π.Ο. των ΠΑΕ της Super League, περιόδου 2018-19.

Να παραμείνουν σε ισχύ οι ποινές του κανονισμού που επεβλήθησαν κατά την προηγούμενη περίοδο, ήτοι -6 βαθμοί, απαγόρευση μεταγραφών κλπ. σε περίπτωση μη εκπλήρωσης των κριτηρίων αδειοδότησης, καθώς και πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ σε περίπτωση μη εκπλήρωσης του κριτηρίου βιωσιμότητας.

Ο ποινές αυτές ισχύουν στη διαδικασία αδειοδότησης για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *