Δώνης για παραίτηση: «Όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή»

Μετά την μεγάλη ήττα από τον Άρη

Στον Παναθηναϊκό είναι όλα στον «αέρα», μετά την μεγάλη ήττα (4-0) από τον Άρη.

Ο Δώνης ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο των «πρασίνων» και τα άφησε όλα ανοιχτά, λέγοντας: «Όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, θα δούμε τι θα γίνει μέχρι το βράδυ»

Στη συνέχεια στη συνέντευξη τύπου είπε:

«Επειδή είπα κάποια πράγματα, μίλησα και με τους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Είμαι άνθρωπος που διατηρεί την ψυχραιμία του, δεν θέλω να παίρνω εν θερμώ αποφάσεις. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, είπα στους παίκτες θα προσπαθήσω να αφήσω να περάσει το βράδυ, θα συζητήσω με τον Νίκο και τον πρόεδρο γιατί υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα. Ξέρετε ότι ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα».

Του ζητήθηκε εξήγηση για το πώς παίζει ο Παναθηναϊκός και απάντησε… «την ίδια ερώτηση έχω κι εγώ, δεν μπορείς να δώσεις ποδοσφαιρική εξήγηση. Γίνονται λάθη που είναι πέρα από το φυσιολογικό, δυστυχώς όμως τα κάνουμε. Μας επηρεάζει και στα υπόλοιπα κομμάτια γιατί δείχνουμε μια εικόνα, μιας ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, με τεράστια δεινά κι αυτό το πράγμα δεν αντιπροσωπεύει κανένα».

Ρωτήθηκε για το αν ήδη έχει παραιτηθεί κι αν περιμένει απλά την «έγκριση» της διοίκησης και ήταν κατηγορηματικός. «Δεν έκανα αυτή τη δήλωση. Μιλάω καλά τα ελληνικά και ξέρω το πώς μπορώ να διατυπώσω τις σκέψεις. Μιλάω ανοιχτά στους παίκτες μου, ήθελα να ξέρουν πώς αισθάνομαι και τις σκέψεις που έχω. Αυτά πρέπει να συζητηθούν με ηρεμία και να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον σύλλογο».

Δείτε επίσης

Έστειλαν απειλητικό μήνυμα στη Νικολούλη και εκείνη απάντησε στον αέρα (VIDEO)

H Αγγελική Νικολούλη απάντησε στο απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»