Διέρρευσαν οι πίνακες διαιτητών-Έξαλλοι στην ΑΕΚ με Περέιρα

Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να θέλουν να «τελειώσουν» τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή

Τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος στην ΚΕΔ του Μέλο Περέιρα και η ΑΕΚ θέλει να τον… τελειώσει παρά τις απειλές της FIFA!

Σύμφωνα με την «LiveSport» διέρρευσαν σε συγκεκριμένους παράγοντες ΠΑΕ τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στην Super League της νέας περιόδου!

Οι εν λόγω παράγοντες μάλιστα όταν ενημερώθηκαν για τους διαιτητές που θα δώσουν το παρών και τη νέα χρονιά στους πίνακες της Super League, επικοινώνησαν με αυτούς που κινδύνευαν να βρεθούν εκτός πινάκων για να τους ενημερώσουν ότι παρέμειναν.

Μάλιστα, η LiveSport φιλοξενεί δήλωση παράγοντα της Super League που αναφέρει: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το μοντέλο που έχει επιβάλει η FIFA στην ΚΕΔ, δηλαδή η σύνθεσή της να αποτελείται από ξένους διαιτητοπαράγοντες. Το πρόβλημα το έχουμε με τον Περέιρα. Πρέπει να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΕΔ. Ας φέρουν τον Κολίνα ή ας αναβαθμίσουν τον Μαρίν. Ο Περέιρα δεν μπορεί να συνεχίσει με όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα».

Η δυσαρέσκεια της ΑΕΚ σε βάρος του Πορτογάλου διαιτητοπαράγοντα ήταν μεγάλη μετά τον τελικό Κυπέλλου και το εν κρυπτώ… ροτέσιον των διαιτητών που που προσπάθησαν να… μαζέψουν με φτηνές δικαιολογίες.

Η FIFA είχε ανακοινώσει πως ο Μέλο Περέιρα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και θα είναι και τη νέα χρονιά στην ίδια θέση όμως στην Ένωση θέλουν να τον τελειώσουν. Οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του. Από την πλευρά της παγκόσμιας Ομοσπονδίας υπάρχουν απειλές για Grexit σε περίπτωση μη ανανέωσης συμβολαίου του Περέιρα.

Δείτε επίσης

Ο Μπέος μήνυσε τους Σιδηρόπουλο και Μανούχο

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου είναι... έξαλλος