«Χοντρό» χέρι από ΑΕΚ σε Μπαταγιάννη: «Αυτά σου είπαμε εμείς να πεις;»

Εντονη δυσαρέσκεια επικρατεί για τον πρόεδρο της Super League και αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη

Τα… έχωσε στον Βαγγέλη Μπαταγιάννη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου. Το κλίμα για τον πρόεδρο της Super League και αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού δεν είναι καλό, αφού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του από τις υπόλοιπες ΠΑΕ.

Καθοριστική εξέλιξη δεν υπήρχε στο Δ.Σ. της Πέμπτης (10/1) διότι ακόμη αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι το επόμενο Δ.Σ. θα έχουν βρεθεί και θα τεθεί θέμα προεδρίας.

Ωστόσο την Πέμπτη, η δυσαρέσκεια εκφράστηκε επίσημα και με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, με αφορμή κυρίως την στάση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη στην συνάντηση που έγινε στην ΕΠΟ για το θέμα του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου και της αποχής των διαιτητών.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, του είπε χαρακτηριστικά:

«Τι πήγες και είπες στους διαιτητές; Αυτά σου είπαμε εμείς να πεις; Πήγες και τα έβαλες μαζί τους; Ποιος σου είπε να το κάνεις αυτό; Ποιος σου είπε ότι θέλουμε να είμαστε απέναντι στους διαιτητές;».

Ο πρόεδρος της λίγκας και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, προσπάθησε να αμυνθεί, λέγοντας ότι θα φέρει τα πρακτικά για να δουν όλοι τι ακριβώς είπε, αλλά ο Μηνάς Λυσάνδρου συνέχισε:

«Τα πρακτικά αποτυπώνουν λέξεις, όχι το ύφος σου. Έχουμε μια χορηγία που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Τα τηλεοπτικά είναι στον αέρα. Τι κάνεις για όλα αυτά; Σκέψου ότι δεν έχεις καν αντιπολίτευση! Ούτε δηλώσεις κάνουμε εναντίον σου ούτε τίποτα! Και εσύ τι κάνεις; Δηλαδή αν είχες και αντιπολίτευση τι θα έκανες; Εξήγησέ μας! Είσαι ο πρόεδρός μας;».

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, συμφώνησε με όσα έλεγε ο Λυσάνδρου, ωστόσο έφερε στην επιφάνεια και ένα άλλο θέμα:

«Πληροφορούμαστε ότι έκανες συνάντηση με τους παρατηρητές αγώνων. Είναι αλήθεια αυτό;», ρώτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, για να του απαντήσει ο Μπαταγιάννης ότι, «έκαναν οι παρατηρητές μια συνάντηση, μου ζήτησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της λίγκας να πάω και πήγα».

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ συνέχισε: «Και τι τους είπες; Είσαι αντιπρόεδρος ομάδας και πας σε συνάντηση με τους παρατηρητές, χωρίς καν να έχουμε ενημερωθεί; Πώς πας σε μια τέτοια συνάντηση; Τι ήθελες εκεί;».

Να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ έχει την ίδια άποψη με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και από κάποιους εκφράστηκε και εντός του Δ.Σ.

Οι εξελίξεις είναι μπροστά μας και ήδη πέφτουν στο τραπέζι προτάσεις για το πώς θα πορευτεί η Super League, έστω με μια προσωρινή λύση ως το τέλος της σεζόν…

2 Σχόλια

  1. Ο Γκαγκατσης από που κι ως πού του έβαλε χέρι? Ο μπαοκ δεν ψήφισε εναντίον του Μπαταγιαννη στις εκλογές λόγω της «συμμαχίας του Σοφιτελ». …μπουγατσο-υποκριτες.

  2. ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

    ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ;
    ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΜΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *