Αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί

Ξεκίνησαν τα… παρατράγουδα

Αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Τετάρτη στο Κορωπί και μίλησε σε σκληρή γλώσσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας για το τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αντιπροσωπεία περίπου 50 οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Τετάρτη στο Κορωπί προκειμένου να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον Γιώργο Δώνη. Το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και η άθλια αγωνιστική εικόνα που είχε ως αποκορύφωμα τη συντριβή από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, δεν πέρασε στο ντούκου από την πλευρά των οπαδών των πράσινων, που αποφάσισαν να μεταβούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ και να συνομιλήσουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο, με τους οπαδούς να θέτουν ξεκάθαρα ζητήματα όσον αφορά τις σχέσεις που υφίστανται μεταξύ τους, αλλά και την έλλειψη κινήτρου και πάθους που παρουσιάζεται στο χορτάρι στο ξεκίνημα της σεζόν, ζητώντας σε πολύ έντονο ύφος και σε σκληρή γλώσσα την άμεση αλλαγή της εικόνας ενόψει και του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ…

Δείτε επίσης

Eπεισόδια στο κλειστό του Αγίου Θωμά – Επιτέθηκαν σε φίλο του Γιαννακόπουλου

Μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, οπαδοί που ήταν εκτός γηπέδου …