Τελευταία Νέα

Αλαλούμ με τον τελικό του Κυπέλλου: Γιατί δεν μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ

Η προκήρυξη της ΕΠΟ είναι ξεκάθαρη για τη διεξαγωγή του τελικού

Αλαλούμ και με τη διεξαγωγή του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, μέχρι πρότινος τόνιζε ότι ο τελικό του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, εκτός κι αν προκριθούν σε αυτόν ΠΑΟΚ και Άρης.

Ωστόσο, μάλλον ο κ.Γαβριηλίδης δε γνωρίζει πλήρως την προκήρυξη της ΕΠΟ για το θεσμό, καθώς αυτή λέει τα εντελώς αντίθετα. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω προκήρυξη αναγράφεται ξεκάθαρα πως στην περίπτωση που η ΑΕΚ προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, ο τελικός δε γίνεται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, καθώς απαγορεύεται ρητά να χρησιμοποιηθεί η φυσική έδρα των 2 φιναλίστ.

Σε αυτό το σενάριο, η προκήρυξη της ΕΠΟ έχει ως εναλλακτικές λύσεις το Πανθεσσαλικό, το Παγκρήτιο, αλλά μέχρι και τη διεξαγωγη του τελικού στο εξωτερικό!

Παράλληλα, να θυμίσουμε τις δηλώσεις του Μάνου Γαβριηλίδη πριν λίγο καιρό, αναφορικά με το γήπεδο, που θα διεξαχθεί ο τελικός. Πιο συγκεκριμένα είχε πει, σε ερώτηση πιθανού ζευγαριού στον τελικό ΠΑΟΚ-Αρη: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο τελικός θα γίνει στο Καυτατζόγλειο καθώς δεν ξέρουμε αν έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει η κλήρωση και μετά να δούμε το που θα γίνει ο τελικός και υπό ποιες συνθήκες. Σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια, εκτός από το ΠΑΟΚ-Αρης, ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, και πάντα με κόσμο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Είναι κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός»

Δείτε επίσης

Ατματσίδης για «Ν. Γκούμας»: «Τυχερός που τα έζησα εδώ μέσα όλα αυτά» (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του παλαίμαχου γκολκίπερ της «Ένωσης»