Άκης Τσουκαλάς για ΠΑΟΚ: «Ομάδα του συστήματος του ΣΥΡΙΖΑ της πουστ…, των Πρεσπών!» (VIDEO)

Ξέσπασε στον ΠΑΟΚ ο Άκης Τσουκαλάς!

Ο Άκης Τσουκαλάς, μέσα από την εκπομπή του «Άντε Γεια», είπε αρκετές «χοντρές» κουβέντες για τον ΠΑΟΚ. Στην εκπομπή της Δευτέρας (18/11) είπε ότι ο «ΠΑΟΚ είναι ομάδα κατασκευασμένη από τον Σύριζα». Ενώ πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να μπαίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης σε σύγκριση με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

«Δεν τον βάζω τον ΠΑΟΚ στη συζήτηση. Δεν υπάρχει κανείς ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα κατασκευασμένη, του συστήματος του ΣΥΡΙΖΑ της πουστ…, των Πρεσπών! Δεν υπάρχει ρε μπουρδ…! Εδώ να μιλήσουμε με Παναθηναϊκούς και ΑΕΚτζίδες για να μας πούνε πότε είχαν καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και το έχασαν άδικα.

Όχι τώρα. Ανατρέξτε στα αρχεία των εφημερίδων στην κάθε χρονιά. Έβγαιναν όλοι και έλεγαν «συγχαρητήρια, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος». Περνάνε 2-3 χρόνια και εκεί που λένε πως ήταν καλύτερος, τη σπιλώνουν τη χρονιά. Οι τσάτσοι οι δημοσιογράφοι του 20άρικου που δεν κατάλαβαν τίποτα απ’ ό,τι είχε γίνει

Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρετε πρωτάθλημα ρε μπουρδ…, που τολμάτε να λέτε για του Ολυμπιακού! Μία ομάδα που έχει ένα, το πιο βρώμικο σε όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα άλλα πέφτανε και οι παράγκες. Εδώ είναι παράγκα κρατική, παράγκα ποδοσφαιρική, διαιτητές, ομάδες δικές σας και πάλι σας έφυγε η ψυχή με τον Ολυμπιακό. Γιατί μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να αντέξει σε τέτοιο κυνηγητό. Τα ξέρετε».

Δείτε το βίντεο (μετά το 3:00 ξεκινάει το σόου):

Δείτε επίσης

Κούγιας: «Κάτι σκουπίδια δημοσιογράφοι και οι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών»

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για τον οπαδό της Λάρισας που ζητάει λευτεριά στην ΑΕΛ.