Τελευταία Νέα

Αιχμηρές ατάκες στη δίκη για τη «Συμμορία»: «Δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον…»

Έξαλλη η πρόεδρος του διαστηρίου για την απουσία των μαρτύρων

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη της «Συμμορίας» για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Ιωάννα Λάμπρου Βελισσάρη έδωσε εκ νέου… ρεσιτάλ με τις ατάκες προς τους δικηγόρους των μαρτύρων.

Στις 27 Σεπτεμβρίου έδωσαν το παρών μόνο 5 από τους συνολικά 24 μάρτυρες που ήταν προγραμματισμένοι για να καταθέσουν εκείνη τη μέρα με την κυρία Βελισσάρη να λέει προς τους δικηγόρους των μαρτύρων «η δίκη δεν γίνεται με ραντεβού», όταν ζητήθηκε για τον Χιου Ντάλας ειδική ημερομηνία για να καταθέσει μιας και είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Οι… αιχμηρές ατάκες της κυρίας Βελισσάρη συνεχίστηκαν και στις σήμερα όμως: «Ολοι οι μάρτυρες λένε ανέκδοτα. Δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον», ανέφερε αρχικά για την απουσία των μαρτύρων. Οταν μάλιστα ο δικηγόρος ενός μάρτυρα τόνισε πως ο πελάτης του δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην δίκη μιας και βρίσκεται στην Σουηδία, η πρόεδρος του δικαστηρίου απάντησε: «Στο σπίτι καλύτερα, να μη κουραζόμαστε κιόλας».

Από τους 28 κατηγορούμενους ήταν παρόντες μόνο οι επτά: Κουρίδης, Σταθόπουλος, Δούρος, Παπακωνσταντίνου, Μπριάκος, Προύντος και ο Ηλίας Σπάθας.

Από τους 24 μάρτυρες παρόντες ήταν μόνο οι πέντε: Κύρος Βασάρας, Κυριάκος Θωμαΐδης, Πέτρος Κωνσταντινέας, Ιωάννης Καλύβας και Νίκος Παναγόπουλος.

Δείτε επίσης

Τα… γύρισε ο Κούγιας: «Ουδέποτε ανέφερα ότι Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ ανήκουν στον ΠΑΟΚ»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ... διέψευσε ότι έχει πει πως ο ΠΑΟΚ έχει στη κατοχή του Βόλο και Παναιτωλικό