Ο Βιεϊρίνια θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη!

Ο Βιεϊρίνια θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρέπει να έχει πολύ χιούμορ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, δεν εξηγούνται αλλιώς οι δηλώσεις του. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ λεει ευθέως πως θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλιφη, “χτίζοντας αυτοκρατορία σαν αυτή του Ολυμπιακού”. Έπειτα μιλάει και για “δημοκρατικό” πρωτάθλημα αλλά και το γεγονός πως “είχε λόγο που μπηκε ο πρόεδρος πέρυσι”

Απολαύστε:

Τι σου πέρασε από το μυαλό εκείνα τα λεπτά;

«Ήταν η εκπλήρωση ενός ονείρου. Από την πρώτη μέρα που έφτασα σε αυτό το σύλλογο ένιωθα την αγάπη των οπαδών. Όπως είπα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όλα πέρασαν από το μυαλό μου σε αυτά τα λεπτά: η αδικία που έζησε αυτός ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια, πώς χάσαμε το πρωτάθλημα πέρυσι …

Η αφαίρεση βαθμών και ο τρόπος με τον οποίο δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ. Λόγω αυτού του δυσάρεστου γεγονότος, στο οποίο επικύρωσαν ένα γκολ μας και έπειτα το ακύρωσαν, ο πρόεδρός μας μπήκε στο γήπεδο. Και μπήκε επειδή συνέβαινε κάτι: δεν μπήκε επειδή είναι τρελός. Αλλά για αυτό έχουμε ήδη μιλήσει πολύ και δεν αξίζει να το ξαναλέμε.

Όπως είπα, πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Ήταν κυρίως η εκπλήρωση του ονείρου να κερδίσω ένα πρωτάθλημα με αυτόν το σύλλογο που είναι τα πάντα για μένα. Σκέφτηκα την οικογένειά μου και την κόρη μου, που εμφανίζεται στο βίντεο για να μου δώσει ένα φιλί όταν είμαι στον πάγκο. Γι ‘αυτό δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυα πριν και μετά την είσοδό μου στο γήπεδο».

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια αντιπροσωπεύει μια αλλαγή στυλ; Είναι δύσκολο το να ξαναδούμε περιόδους μακράς κυριαρχίας μιας ομάδας;

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να κυριαρχούμε. Το μεγάλο έργο αυτού του προέδρου δεν είναι να κερδίσει ένα πρωτάθλημα από τύχη, αλλά να συνεχίσει το έργο που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι έκανε ο Ολυμπιακός τις τελευταίες δεκαετίες. Γνωρίζουμε όμως ότι ο μεγάλος στόχος των ομάδων της Αθήνας είναι να μας πάρουν το πρωτάθλημα».

Πιστεύετε όμως ότι το πρωτάθλημα είναι πιο «δημοκρατικό»;

«Φυσικά! Τα πράγματα αλλάζουν. Φέτος τα ντέρμπι άρχισαν να έχουν ξένους διαιτητές και είμαστε πρωταθλητές. Θα μπορούσε ή και όχι να είναι σύμπτωση. Αλλά το περιμέναμε αυτό από τότε που ο πρόεδρος πήρε τον έλεγχο του συλλόγου. Πήρε τα χρέη του συλλόγου, κάτι που άλλοι σύλλογοι δεν έκαναν, όπως η ΑΕΚ, που προτίμησε να πέσει στη Γ’ Εθνική. Από τότε που επέστρεψα – από την επένδυση που έκανε ο πρόεδρος, τη νέα οργάνωση του συλλόγου και τους παίκτες που έφερε – περίμενα να είναι πρωταθλητής. Δεν συνέβη πέρυσι, συνέβη φέτος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X