Τελευταία Νέα

Ο Άδωνις ρωτάει μέσω γκάλοπ σε ποια περιφέρεια να κατέβει! (ΦΩΤΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητά τη γνώμη των πολιτών στο twitter

Τη γνώμη των διαδικτυακών του ακολούθων στο twitter ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την περιφέρεια στην οποία πρόκειται να είναι υποψήφιος, μετά την κατάτμηση της Β’Αθηνών.

Η κατάτμηση της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας στη χώρα αποφασίστηκε χθες, με την ψήφο 241 βουλευτών, μεταξύ των οποίων και αυτών της Νέας Δημοκρατίας και, επομένως, θα ισχύσει στην επόμενη εκλογική διαδικασία.

Πληροφορίες, θέλουν τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν φερόταν να μην είναι ενθουσιαμένος την κατάτμηση, να έχει «κλειδώσει» την υποψηφιότητά του στον Βόρειο Τομέα, όμως ο ίδιος επέλεξε να θέσει το ζήτημα σε διαδικτυακή ψηφοφορία. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται πως θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα.

One comment

  1. Καλύτερα για όλους μας στο σπίτι σου για να μας απαλλάξεις από την παρουσία σου επιτέλους. Τα πάντα έχουν και τα όριά τους Άδωνι, ξεκουμπίσου και εσύ και πολλοί άλλοι από το κόμμα σου, αλλά και από τα άλλα κόμματα. Είστε ανίκανοι και ξεπερασμένοι, τίποτα δεν μπορεί να περιμένει ο κόσμος από σας. Το μόνο είναι να συνεχίσει να βλέπει τις φάτσες σας και να αποστρέφεται περισσότερο την πολιτική και αυτούς που την εκπροσωπούν. Σπίτι λοιπόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *