Τελευταία Νέα

Πόσο πονάει;

Ο Insider κερνάει…ξυδάκι τους πληγωμένους της Λιβαδειάς και τους αποδεικνύει πως και το δεύτερο γκολ ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ

Τελικά, μόνο τα γένια του σπανού δεν γίνονται. Όλα τα άλλα, μπορεί να τα δει κανείς. Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί, όσο ευφάνταστο μυαλό και αν διαθέτει, πως θα έφτανε η στιγμή που ο κόκκινος Τύπος, θα έβαζε στο στόχαστρο τον Γιάννη Κομπότη και τον Λεβαδειακό. Πως θα ερχόταν η μέρα που θα υπήρχαν πρωτοσέλιδα που αμφισβητούν τον τρόπο που ο Γιάνναρος αντιμετώπισε την ΑΕΚ. Να τον κατηγορούν πως είχε τρύπια άμυνα και έκανε το πρώτο σουτ στο 87’. Θαρρείς και μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο απ’ όσα έκανε.

Βέβαια, κάπου μίλησε το συναίσθημα. Το αίμα νερό δεν γίνεται, οπότε στράφηκαν στον Κομίνη. Επειδή τα τζιμάνια που κυκλοφορούν στο λιμάνι, ανακάλυψαν πως το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ προέρχεται από φάση που ο Τσιντώτας βγαίνει εκτός περιοχής. Μεγαλείο. Είστε σαΐνια, άξιοι μαθητές του περίφημου Κωνσταντινίδη που είχε δει εντός περιοχής το πέναλτι του Παπουτσέλη. Χαλάλι τα χρόνια με τους Κασναφέρηδες, σας έμαθαν πολλά. Βέβαια, η αλήθεια σας χαλάει την ιστορία.

Στους βασικούς κανονισμούς του ποδοσφαίρου, αναφέρεται ξεκάθαρα (για όποιον μπορεί να διαβάσει ελληνικά): Για να υπάρξει φάουλ τερματοφύλακα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, θα πρέπει ο γκολκίπερ μιας ομάδας να κρατάει την μπάλα στα χέρια ή στο χέρι του, τη στιγμή που πατάει εκτός περιοχής.

Στην περίπτωση του Τσιντώτα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αφήνει την μπάλα από τα χέρια του, ενώ βρίσκεται μέσα από τη γραμμή και την προωθεί με το χέρι για να τη στείλει συστημένη στον Λιβάγια. Προφανώς εξυπνοπούλια το χτύπημα της μπάλας με το πόδι γίνεται εκτός περιοχής, αλλά πριν βγει ο Τσιντώτας έχει αφήσει την μπάλα από τα χέρια του.

O Insider

Δείτε επίσης

Η ΑΕΚ ανοίγει (ξανά) πόρτες!

Ο Insider αναδεικνύει τη ξεχωριστή σημασία στην κλήση του Κώστα Ρουκουνάκη στην Εθνική Νέων