Μηνάς Λυσσάνδρου ο ιδανικός!

Όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές της Super League και το πόκερ είναι αρκετά σκληρό

Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟΚ που έχουν δική τους την ΕΠΟ βρήκαν πάλι λόγο για να σκούζουν και να εκτεθούν! Και θέλουν δική τους και τη Super League, προκειμένου να ακολουθήσουν πιστά το προηγούμενο μοντέλο…

Άλλωστε ο επίσημος εκπρόσωπός τους ήταν αυτός που έλεγε ανήμερα των… γενεθλίων τους πως πρέπει να στηρίξουν την υποψηφιότητα ενός προέδρου από μικρή ομάδα, αλλά όταν έγινε γνωστό πως η ΑΕΚ και ο Μηνάς Λυσσάνδρου θα διεκδικήσουν την προεδρία της Λίγκας, έτρεξαν να διαρρεύσουν πως τελικά ο Μάκης Γκαγκάτσης θα διεκδικήσει και αυτός τον προεδρικό θώκο.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο το γεγονός πως συγκεκριμένοι κύκλοι από την Παρασκευή μιλούσαν για… unfair της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ. Και ποιο ήταν αυτό; Το ότι η ΑΕΚ δεν ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ για την υποψηφιότητα του κ. Λυσσάνδρου. Λες και η ΑΕΚ έχει κάποια δέσμευση ή την υποχρέωση να ενημερώνει τον ΠΑΟΚ για ότι κάνει!

Όταν λέμε ότι κάποιοι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν ξεφύγει και απαιτούν πράγματα διότι θεωρούν ότι είναι χαλίφηδες, κάποιοι πετάνε χαρταετό! Όπως και να έχει και για να μην ασχοληθούμε άλλο με τον ΠΑΟΚ, τους ανθρώπους του, αλλά την ουσία της υπόθεσης, όπως και να θέσει κανείς τα δεδομένα η υποψηφιότητα του Μηνά Λυσσάνδρου είναι ότι καλύτερο για το συνεταιρισμό. Ναι αυτόν που είναι αυτή τη στιγμή σχεδόν διαλυμένος, από όλα όσα έκαναν οι προηγούμενοι.

Ο έγκριτος νομικός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Διευθύνων Σύμβουλός και Α’ Αντιπρόεδρός της, είναι ένα πρόσωπο με φρέσκιες ιδέες. Μπορεί να βοηθήσει και να φέρει έσοδα στη Λίγκα, διότι έχει και τις γνωριμίες και τις επαφές. Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και δεν έχει προκαλέσει κανέναν!

Κατοικεί στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη, οπότε θα είναι αυτός που θα είναι καθημερινά «παρών» στα γραφεία του Συνεταιρισμού, θα παίρνει ξεκάθαρα τις αποφάσεις και δε θα διοικεί από το τηλέφωνο ή μέσω τρίτου ή… τέταρτου. Δεν προκαλεί λοιπόν καμία απορία αν ακόμα και ο Ολυμπιακός θέλει να στηρίξει αυτή την επιλογή. Και δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη «συνεργασία» για να αναδειχθεί πρόεδρος της Super League ο κ. Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Τότε που ο ΠΑΟΚ είχε ψηφίσει… «παρών»!

Και κάτι τελευταίο για κάποιους που δεν ξεχνάνε:

Η ΕΠΟ «δική μας», μέσω του Ευάγγελου Γραμμένου.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης (νούμερο 1 στέλεχος της Λίγκας) επί της ουσίας «δικός μας»

Ε ας βάλουμε και τον Μάκη για να δοθούν όλα τα κλειδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ.

Και μην ξεχάστε να δώστε και τα κλειδιά στο λόμπι του «Μακδεονία Παλλάς»

O Insider

Δείτε επίσης

Η ασυνέπεια του Αυγενάκη εκθέτει την Κυβέρνηση!

Ο Insider ψάχνει τη λογική στα καμώματα του υφυπουργού Αθλητισμού