Αρέσει στην ΑΕΚ ο Σάκιτς!

O Insider ξέρει ποιον παίκτη του Ατρόμητου γλυκοκοιτάζουν στην Ενωση

Τις τελευταίες ώρες επανήλθε στην επικαιρότητα το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μάντσον του Ατρόμητου. Ωστόσο, όταν η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από την ομάδα του Περιστερίου, στα Σπάτα άλλο είναι το όνομα που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Εμάνουελ Σάκιτς, του 27χρονου Αυστριακού πολυσύνθετου μεσοαμυντικού.

Αυτό είναι το στοιχείο που φαίνεται να έχει κεντρίσει την προσοχή όλων στην ΑΕΚ. Ο Σάκιτς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια ως δεξί μπακ, δεξί χαφ, αλλά και αμυντικός μέσος (κυρίως ως κόφτης, με ευχέρεια στην εξουδετέρωση αντιπάλων). Αν και βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στην ομάδα του Περιστερίου, ο Σάκιτς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Φέτος, μετρά ήδη 17 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις), με δύο γκολ.

Ο Σάκιτς μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την ανανέωση της συνεργασίας, κάτι που θέλουν διακαώς στο Περιστέρι. Στην ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση και είναι μια επιλογή που ενδέχεται να βρεθεί ψηλά στη λίστα, είτε για τώρα, είτε για το καλοκαίρι.

O Insider

Δείτε επίσης

Η ΑΕΚ ανοίγει (ξανά) πόρτες!

Ο Insider αναδεικνύει τη ξεχωριστή σημασία στην κλήση του Κώστα Ρουκουνάκη στην Εθνική Νέων