Στη Θεσσαλονίκη προχωρούν την κωμωδία σε άλλο επίπεδο!

Οσα διαρρέει ο Αρης και έτρεξε να υποστηρίξει ο Κούγιας, μόνο γέλια προκαλούν – Ο Γκρανκάσας εξηγεί το γιατί

Μόνο γέλιο προκάλεσαν στο Μαρούσι οι διαρροές του Άρη για ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ. Όπως έλεγαν δεν έκαναν γιατί: «τους ενδιαφέρει να κερδίζουν στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά». Βεβαίως ξέχασαν να αναφέρουν ότι το παιχνίδι και ξεκίνησε και τελείωσε κανονικά! Δεν στοιχειοθετείται λοιπόν κανένας λόγος ένστασης κατά τους κύρους του. Τους λόγους αν δεν γνωρίζουν μπορούν να τους βρούνε στο άρθρο 23 του ΚΑΠ.

Σε ό,τι αφορά στα όσα είπε ο κ. Κούγιας σε ραδιοφωνικό σταθμό, περί «υποβιβασμού της ΑΕΚ για σωματική βλάβη στον επόπτη», το πιο ήπιο σχόλιο ήταν ότι πρόκειται για αστειότητα και ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν άλλο. Στην ΑΕΚ έλεγαν, ότι δεν πρόκειται να κάνουν το παραμικρό σχόλιο για τα όσα αποκαλύφθηκαν από την έκθεση του παρατηρητή και το φύλλο αγώνα. Θα περιμένουν την κλήση για να δούνε το κατηγορητήριο.

Φαίνεται πως στη Θεσσαλονίκη έχουν βαλθεί να πάνε την κωμωδία σε άλλο επίπεδο. Καταστάσεις γραφικές, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν σε κάποια επιθεώρηση. Να το φέρουν στο Δελφινάριο το καλοκαίρι, για να είναι κοντά και στους «προστάτες» τους. Αλλά πραγματικά, είναι να απορεί κανείς, που το βρίσκουν το κουράγιο για να μοιράζουν σότο με τέτοια άνεση.

Εδώ σε μια κατάσταση όπου θυμήθηκαν τα πάντα, τις βρισιές, τις χειρονομίες, την καθυστέρηση, ξέχασαν το σημαντικότερο: να αναφερθούν στο πρόσωπο που το έκανε όλα αυτά. Αποτέλεσμα; έτρεξαν να προσθέσουν μεταγενέστερα – όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο Φ.Α. – περιγράφοντας τον «older with white hair»?

Να βρούμε και τις διαφορές στο φύλλο αγώνα συγκριτικά με την έκθεση του παρατηρητή; Μετρήστε:

1/ Οι διαιτητές που περίμεναν στ’ αποδυτήρια συνολικά 45 λεπτά για εκτόνωση της κατάστασης δεν αναφέρουν πουθενά επεισόδιο Μελισσανιδη- Καρυπίδη.

2/ Ο παρατηρητής αναφέρεται σε φιλάθλους στο επεισόδιο με τους διαιτητές ενώ στο Φ.Α. οι διαιτητές γράφουν για some people from the home team…

3/ Στο Φ.Α. υποβαθμίζεται το περιστατικό με τον συνεργάτη του τεχνικού επιτελείου του Αρη.

Κατά τα λοιπά, συνεχίστε εσείς τη σπέκουλα. Αλλωστε, στη Θεσσαλονίκη έλεγαν προ διετίας πως επειδή δεν βγήκε η ΑΕΚ στο περίφημο ματς θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και πριν από λίγο καιρό, ήταν απόλυτα βέβαιοι πως δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας. Καλοφάγωτο και αυτό.

Ο Γκρανκάσας

Δείτε επίσης

Η ξεφτίλα τους τελειωμό δεν έχει!

Ο Γκρανκάσας αποκαλύπτει με αριθμούς τα αίσχη που κάνει ο Παναθηναϊκός και το... παιδί του μπας και νικήσουν την ΑΕΚ