Σιδηρόπουλος χωρίς ίχνος ντροπής!

Ο Γκρανκάσας βλέπει με θλίψη όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να κρατηθεί ζωντανός ο ΠΑΟΚ

Είναι από τις καταστάσεις, που η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία. Που δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει, ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν το παραμικρό αίσθημα ντροπής για να πετύχουν τον σκοπό τους. Κάπως έτσι, λίγες ημέρες έπειτα από το…θαύμα του Περιστερίου, με τα στρατιωτάκια ακούνητα και αγέλαστα για να περάσει ο ΠΑΟΚ, έρχεται το νέο χτύπημα: Σιδηρόπουλος στο τοπικό ντέρμπι τους με τον Αρη! Μύθος.

Τι και αν υπήρχε ολόκληρη ανακοίνωση του Αρη, με την οποία αξίωνε να διαιτητεύσει το συγκεκριμένο παιχνίδι ξένος διαιτητής. Τι και αν άνοιξαν και θέμα με το VAR και όσα περνούν στην οθόνη μέσα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του ΠΑΟΚ. Τι και αν κρίθηκε ανεπιθύμητος ο Σιδηρόπουλος για ένα τέτοιο παιχνίδι, μέσω θέσης που εκφράστηκε λίγες ώρες πριν τους ορισμούς. Τα αυτιά των υπευθύνων της ΚΕΔ, δεν ιδρώνουν πουθενά.

Αντί να τιμωρηθεί… επιβραβεύεται!

Προς γενική έκπληξη, ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε ως διαιτητής στο ματς της Τούμπας! Κάθε έννοια αξιοπιστίας και ισονομίας παραβιάζεται. Ο Σιδηρόπουλος, που δύο εβδομάδες πίσω πήγε να χαντακώσει την ΑΕΚ στην Τρίπολη, καταλογίζοντας αμφισβητούμενο πέναλτι και κλείνοντας τα μάτια – αν και είδε μέχρι και ο ίδιος το VAR – στην αγκωνιά του Μπαράλες στον Μπακάκη. Όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά επιβραβεύεται κιόλας.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο Σιδηρόπουλος είναι ο «αγαπημένος» διαιτητής του ΠΑΟΚ και συχνά πυκνά επιστρατεύεται σε ματς του από την ΚΕΔ. Ειδικά μάλιστα τώρα, που ακολουθεί και το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να έχουν καμία απώλεια σε βαθμούς και παίκτες. Τα όργανα άρχισαν από πολύ νωρίς και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν μαγικά την Κυριακή στην Τούμπα.

Ο Γκρανκάσας

Δείτε επίσης

Κοίτα ποιοι μιλάνε!

Ο Γκρανκάσας βάζει τα πράγματα στην θέση τους στο χάντμπολ και τονίζει ποιοι έχουν εθιστεί... στην βρωμιά και ποιοι είχαν, έχουν και θα έχουν πάντα καθαρό το κούτελό τους