Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Προπαγάνδα για γέλια από τους αστείους Γκέμπελς

Ο Γκρανκάσας και το ηχητικό δίνουν τη μια και μοναδική αλήθεια

2

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, το θέμα που παίζει δυνατά, είναι αυτό της ατάκας του ειδικού εκπαιδευτή VAR της FIFA, Κάρλος Χέσούς Γκόμεθ και της ατάκας του για τη φάση του Κρστίτσιτς με τον Αουγκούστο.

Την Πέμπτη λοιπόν ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έβγαλε στη δημοσιότητα ότι ο Ισπανός είχε πει ότι: «Για μένα υπάρχει φάουλ». Σήμερα στην ιστοσελίδα που διατηρεί υπάλληλος του OPEN (!) βγήκε ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο υποτίθεται ότι δικαιώνει τους τύπους που επιχειρούν εδώ και τρία χρόνια να καταστρατηγήσουν τα πάντα.

Στο ηχητικό λοιπόν ακούγεται ο Ισπανός να λέει για την επίμαχη φάση του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «There is some possible foul» και τη μεταφράστρια να αποτυπώνει ως εξής την ατάκα: «Εάν υπάρχει φάουλ…» για να καταλήξει στο τέλος: «Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι».

Η αλήθεια του Ισπανού καταδεικνύει το ψέμα

Η ουσία όμως βρίσκεται αλλού! Στις ατάκες που ακολουθούν: «Το θέμα είναι κατά πόσο για να ακυρωθεί το γκολ πρέπει να είναι σαφές και ξεκάθαρο το φάουλ όπως εφαρμόστηκε στις υπόλοιπες περιπτώσεις VAR, τα πέναλτι, κόκκινη κάρτα κλπ. Μπορεί να είναι φάουλ, μπορεί και να μην είναι, το θέμα είναι να επιβεβαιωθεί η απόφαση που έλαβε ο διαιτητής που είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο ΠΑΟΚ για ακόμα μία φορά επιδίωξε να εμφανιστεί ως ο αδικημένος της υπόθεσης, σε ματς με ξένο διαιτητή και τον «εκλεκτό» του Τάσο Σιδηρόπουλο στο VAR! Τον διαιτητή που όποτε θυμούνται τον χρησιμοποιούν ως παράδειγμα και όποτε θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις τον… κατακεραυνώνουν.

Τους εξέθεσε ο Σαραϊδάρης

Για το πόσο εκτεθειμένοι είναι στον ΠΑΟΚ, φαίνεται και από τις δηλώσεις του Σαραϊδάρη: «Για τη φάση από την οποία προήλθε το γκολ της ισοφάρισης στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2, υποστήριξε πως κατά την άποψη του υπάρχει φάουλ, κανένας ωστόσο δε μπορεί να εγγυηθεί για το αντίθετο. Ο διαιτητής φαίνεται καθαρά να έχει τον έλεγχο της φάσης, εκεί είναι όμως που έπρεπε να ειδοποιηθεί από τον χειριστή του VAR. Κάτι το οποίο δεν έγινε».

Ειδικά η τελευταία ατάκα, έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τα λεγόμενα του Γκόμεθ για τη χρήση του VAR και εκθέτει ανεπανάληπτα τον μόνιμο κλάψα του ελληνικού πρωταθλήματος!

Ο Γκρανκάσας

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα