Μόνο ο… ανιψιός Σαββίδη δεν ορίστηκε στο Ξάνθη-ΑΕΚ!

Ο Γκρανκάσας βλέπει με τρόμο τον ορισμό Ζαχαριάδη και των βοηθών στα Πηγάδια, μετά το θόρυβο για τη σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Καλώς τον κι ας… άργησε! Φυσικά η τελευταία λέξη έχει ειρωνικό τόνο. Ο λόγος για τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη.

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Μακεδονίας και γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ θα βρεθεί για ακόμα μια φορά στο δρόμο της ΑΕΚ, αυτή τη φορά κόντρα στη Ξάνθη, το προσεχές Σάββατο στις (20:00) στα Πηγάδια.

Ο αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα δεν… ξεχάστηκε και έκανε και πάλι το χρέος του.

Ορισμός… πρόκληση

Τη φετινή σεζόν ο Ζαχαριάδης έχει κάνει τα… θαύματά του κατά της ΑΕΚ. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ήταν υπεύθυνος στο VAR και έκλεισε τα μάτια στο εκτός φάσης χτύπημα του δανεικού ΠΑΟΚ, Κάτσε πάνω στον Σιμόες, φάση που ήταν καθαρή αποβολή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Στο επόμενο παιχνίδι, ήταν ο διαιτητής στο ΑΕΚ-Βόλος στη Ριζούπολη, όπου δεν έλειψαν ξανά τα λάθη κατά της ΑΕΚ. Επιθετικό φάουλ του Γέντρισεκ πάνω στον Οικονόμου και αμέσως μετά έγινε το 0-1. Δεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Ζοάο για αγκωνιά στον Σιμόες, ενώ στη συνέχεια σε συνεργασία με τους βοηθούς ακύρωσαν καθαρό γκολ του Λιβάγια.

Ο ορισμός γίνεται μια εβδομάδα μετά το σκάνδαλο που προέκυψε με τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τη Ξάνθη, με την υπόθεση να έχει πάει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για εξέταση.

Ενώ, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και τους βοηθούς του Ζαχαριάδη στα Πηγάδια, (Πάτρας-Αϊνάλης) που κι αυτοί προέρχονται από τον σύνδεσμο Μακεδονίας!

Περίεργα πράγματα και ορισμοί που προκαλούν…

Ο Γκρανκάσας

Δείτε επίσης

Φιλικά ματς (και) σήμερα: Αστέρας και Άρης… μισοί κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Διάφορα «τυχαία» γεγονότα και αυτή την εβδομάδα