Τελευταία Νέα

Προκρίνει «Καραϊσκάκη» η ΕΠΟ για έδρα με Ιταλία και Αρμενία

Στην Ομοσπονδία σκέφτονται την επιλογή του Φαληρικού γηπέδου για τους αγώνες με Ιταλία και Αρμενία τον Ιούνιο για τα προκριματικά του Euro

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επιστρέφει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία.

Την Δευτέρα (25/2) έγινε γνωστό ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει τα παιχνίδια του για τα προκριματικά του Euro 2020 στο Παγκρήτιο Στάδιο, με εξαίρεση τους αγώνες με την Ιταλία στις 8/6 και την Αρμενία τρεις ημέρες αργότερα, για τα προκριματικά.

Μέχρι τότε το Παγκρήτιο δεν θα είναι έτοιμο λόγω των έργων που θα γίνουν και η ΕΠΟ βγήκε στο… ψάξιμο για νέα (προσωρινή) έδρα.

Μετά από την επιμονή του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα το αχανές (και άδειο στους αγώνες του Nations League) Ολυμπιακό Στάδιο, η ΕΠΟ θα προτείνει την παλαιά δοκιμασμένη λύση, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση του 62χρονου τεχνικού τον Νοέμβριο, ο Βαγγέλης Γραμμένος είχε αφήσει ανοικτό το παράθυρο επιστροφής της «γαλανόλευκης» στη συγκεκριμένη έδρα εφόσον το ζητήσει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ή ο νέος τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Άγγελος Μπασινάς.

Δείτε επίσης

Κορωνοϊός: Πάνω από 6.000 νεκροί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ξεπέρασαν τις 6.000 τα θύματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς πριν ακόμα από τη …