Παραδέχθηκε το λάθος του ο Τσισιπάς

Μετανιωμένος παρουσιάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τις δηλώσεις περί διαιτητικής εύνοιας

ΤΟ λάθος που έκανε να εμπλέξει το όνομα του Ρότζερ Φένετερ σε διαμαρτυρίες του για την διαιτησία παραδέχθηκε ο Έλληνας τενίστας. Κατά τη διάρκεια αγώνα διπλού με τους αδερφούς Μπράιαν στο Μαϊάμι, ο Στέφανος είχε παραπονεθεί στον διαιτητή, λέγοντας ότι κάποιοι παίκτες έχουν διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τους υπόλοιπους. Και έφερε ως παράδειγμα τον Φέντερερ.

«Αφού το σκέφτηκα πολύ στις διακοπές μου, κατάλαβα ότι αυτό που είπα δεν ήθελα να ακουστεί τόσο εγωιστικό», είπε σε συνέντευξη τύπου πριν το Monte Carlo Masters. «Δεν το εννοούσα έτσι. Το είπα κατά τη διάρκεια ενός ματς και το έπιασα το μικρόφωνο. Ήταν τελείως λάθος μου, το ομολογώ. Δεν πλησίασε καν σε αυτό που ήθελα να πω. Δεν ξέρω γιατί το είπα έτσι, βγήκε λάθος».

Και στη συνέχεια «εξαίρεσε» από την κριτική τον Φέντερερ. «Υπήρξαν περιπτώσεις στο παρελθόν που παίκτες έπαιρναν χρόνο ανάμεσα στους πόντους, δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά ήταν ενοχλητικό και φαινόταν λάθος, γιατί οι διαιτητές δεν έλεγαν τίποτα. Αν έκανα κάτι ανάλογο, εγώ θα έπαιρνα warning και αυτό ήταν που εννοούσα. Δεν το ξεκαθάρισα και ανέφερα το όνομα του Ρότζερ, που δεν αργεί ποτέ. Έκανα λάθος σε αυτό».

One comment

  1. Γιατι ισως καβαλησες καλαμι ;ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ – ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *