Παπαχριστόπουλος: «Ψήφο εμπιστοσύνης από τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ»

Τι εκτιμά ο βουλευτής του κόμματος, που υπογράμμισε πως αφού ψηφίσει θα παραδώσει την έδρα του

Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει από τη Βουλή μετά την παραίτηση Πάνου Καμμένου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έκανε μία πρώτη εκτίμηση για τη στάση, που θα κρατήσουν οι συνάδελφοί του στην Κ.Ο, υποστηρίζοντας πως τέσσερις βουλευτές θα δώσουν τη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Εγώ, ο Κώστας Ζουράρις και αν και δεν είμαι εξουσιοδοτημένος, όπως προκύπτει από το κλίμα στην Κ.Ο., η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης», είπε στο «News 24/7 στους 88,6».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι ποτέ ο Πάνος Καμμένος δεν του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του, λόγω της θέσης του υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, όμως «χρέος μου είναι, σε αυτήν την κομβική στιγμή με το κόμμα μου, να την παραδώσω. Ήμουν έντιμος απέναντι στον Πάνο Καμμένο και δεν έχω και κανένα παράπονο. Εκείνος με άφησε να μπω στη βουλή, ενώ ήταν γνωστές από παλιά οι θέσεις μου για το μακεδονικό, όπως και οι δικές του».

Ο Παπαχριστόπουλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του κόμματος για την «τεράστια», όπως είπε, «κοινοβουλευτική πείρα που μου προσέφερε», «χάρηκα που δεν ανέβασε τους τόνους στην κόντρα με τον πρωθυπουργό», ενώ σημείωσε ότι ήταν μεγάλο το ρίσκο του Αλέξη Τσίπρα να σηκώσει το γάντι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *