Παιδί από τον Βράνιες ήθελε η Γελένα!

Κάθε μέρα και μια αποκάλυψη…

Φλογερό πάθος υπήρχε μεταξύ του Όγκνιεν Βράνιες και της Γελένα Καρλέουσα, καθώς οι νέες αποκαλύψεις των σερβικών δημοσιευμάτων φέρνουν στο προσκήνιο κι άλλα πράγματα αναφορικά με τη σχέση που διατηρούσαν.

Στη Σερβία λοιπόν γράφουν ότι η Γελένα ήταν πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Βράνιες, με τον οποίο μάλιστα ήθελε να κάνει και παιδί! Μάλιστα κάποια στιγμή της είχαν περάσει οι υποψίες ότι είναι έγκυος, αναφέροντας το στον Βόσνιο αμυντικό, κάτι τελικά που δεν ίσχυε.

Ο Βράνιες πάντως είχε δεχθεί απειλές από τον Τόσιτς όταν έμαθε για τη σχέση που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και στα μηνύματα μεταξύ του Όγκνιεν και της Γελένα.

«Τι θέλεις να σου πω όταν λέει ότι θα με σκοτώσει», γράφει σε ένα από αυτά ο Βράνιες, ενώ στη συνέχεια ο Βόσνιος αμυντικός σε άλλο μήνυμα της λέει: «Νομίζεις ότι θα τον αφήσω να σε πληγώσει;».

Από τη μεριά της η Καρλέουσα στα μηνύματα φαινόταν να είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Βράνιες. Μάλιστα σε ένα νέο που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει: «Μωρό μου σε αγαπώ. Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος όταν είμαι δίπλα σου».

One comment

  1. Έχει και κάτι άλλα ξωγαμα ο Ογκνιεν….Κατά Πειραιά μεριά…Τίγρη φερτον πίσω…είναι καλός μπαμπάς! Άντε ν αποκτήσει κ λίγο ενδιαφέρον αυτή η μίζερη κ ξενέρωτη χρονιά μας…Έτσι κ αλλιώς, απ αυτούς που χουμε τώρα στόπερ, εξακολουθεί να ναι μια κλάση ανώτερος…Κ σε ταχύτητα κ σε ποιότητα…πλην τσιγκρι φυσικά (ποιοτητα)..Είδαμε κ τα καλά παιδιά των αποδυτηρίων σε τι θέση μας έχουν φέρει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *