«Ο βιαστής της Κέρκυρας με βίασε 5 φορές και με κρατούσε αιχμάλωτη 14 ώρες»

Σοκάρουν τα λόγια θύματος του «Τέρατος του Κάβου»

Σοκάρουν τα μιας Βρετανίδας αεροσυνοδού για τα όσα φρικτά έζησε από το «τέρας του Κάβου», όπως αποκαλούν τα βρετανικά ΜΜΕ τον βιαστή της Κέρκυρας. «Με βίασε πέντε φορές σε 14 ώρες», εξιστόρησε στην εκπομπή «This Morning».

Η βρετανική εκπομπή βρέθηκε στην περιοχή του Κάβου, στην Κέρκυρα όπου δρούσε ο Δημήτρης Ασπιώτης, ο οποίος το 2012 καταδικάστηκε σε 52 χρόνια κάθειρξη για το βιασμό επτά τουριστριών.

Η πλειονότητα των θυμάτων ήταν Βρετανίδες και σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ, τον Αύγουστο ο Ασπιώτης αφέθηκε ελεύθερος.

Μάλιστα όπως υποστηρίζουν, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί και το 2007 για βιασμούς τριών γυναικών από το 1997 μέχρι το 2005 αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος το 2010 και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει νέες επιθέσεις.

Η βρετανική εκπομπή «This Morning», έστειλε μία ομάδα δημοσιογράφων για να εντοπίσει και να μιλήσει με το «τέρας του Κάβου», όπως τον αποκαλούν.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της εκπομπής που εντόπισε τον Ασπιώτη, όταν τον ρώτησε, «έχεις να πεις τίποτα για τις γυναίκες που επιτέθηκες, έχεις μετανιώσει για τις επιθέσεις», αρνήθηκε να του απαντήσει και λέγοντας του «εδώ είναι το σπίτι μου», έφυγε.

Ένα από τα θύματα, η αεροσυνοδός της British Airways, Κέιλιφ Μόργκαν, εμφανίστηκε στην εκπομπή και περιέγραψε τα όσα φρικιαστικά έζησε, με τις λεπτομέρειες να προκαλούν σοκ.

Η Μόργκαν είχε βρεθεί στον Κάβο για να δουλέψει ως τουριστική αντιπρόσωπος, αφού μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές της.

Είπε στους παρουσιαστές πώς ένα απόγευμα που έκανε βόλτα σε μία παραλία, ο Ασπιώτης ήρθε από πίσω της και αφού την ρώτησε «τι ώρα είναι», την χτύπησε στο κεφάλι και την έσυρε στο δάσος.

Ακόμα της πήρε το τηλέφωνο της και τα χρήματα και έτσι δεν είχε τρόπο διαφυγής.

Εκεί την υπέβαλε σ’ ένα μαρτύριο 14 ωρών, όπου την βίασε πέντε φορές, με την νεαρή κοπέλα να φοβάται για τη ζωή της, «δεν ήξερα τι άλλο ήταν ικανός να κάνει», είπε στην κάμερα.

Η Κέιλιφ ένιωσε μία ανακούφιση και μία ηθική δικαίωση όταν έμαθε ότι ο Ασπιώτης καταδικάστηκε σε 52 χρόνια και δεν θα μπορούσε να αποφυλακιστεί πριν τα 92 του χρόνια.

Όταν όμως έμαθε ότι ο Ασπιώτης είναι ελεύθερος, η Μόργκαν δήλωσε ότι αυτό είναι «άδικο» για τα θύματα του και ότι φοβάται και για άλλες κοπέλες που βρίσκονται στην περιοχή του Κάβου.

«Με κάνει να νιώθω άρρωστη ότι ξέρουν πώς κυκλοφορεί έξω ελεύθερος».

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης: «Τι άλλαξε και δεν θα ξαναγίνει lockdown»

Για μείγμα μέτρων σε ρόλο «γέφυρας» μέχρι το φθινόπωρο, εν αναμονή μιας πολύ μεγάλης ώθησης …