Μίνα Αρναούτη: «Σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του Sin Boy»

Η συνεπιβάτισσα του Παντελή Παντελίδη σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του Sin Boy, για το… παραλήρημά του στο Instagram, αφού κάποια από τα στόρι του που αφορούσαν και την ίδια

Νομικά εναντίον του Sin Boy σκοπεύει να κινηθεί η συνεπιβάτισσα του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο, Μίνα Αρναούτη, η οποία είναι έτοιμη να τον συναντήσει στα δικαστήρια. Αφορμή αποτελούν τα stories του ράπερ στο Instagram για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. O Sin Boy χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς «φωτογραφίζοντας» τη Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου, τις οποίες, ωστόσο, δεν κατονόμασε.

«Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση», λέει χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη στην εφημερίδα Espresso.

«Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για τη δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόρνη; Κι έχει πολλούς ακόλουθους, μεγάλο κοινό, που σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει «φωνή» και καλώς ή κακώς επηρεάζει τον κόσμο», αναφέρει.

Δείτε επίσης

Οriginal 21: «Μπράβο ρε μάγκα ΑΕΚΤΖΗ Στέφανε»

Το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ για την Έλληνα αθλητή