Τελευταία Νέα

Mega: Αυτό είναι το πρόγραμμα του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μπορεί λοιπόν ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας, ωστόσο έχει ήδη αρχίσει ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος.

Πολύ κοντά στην επιστροφή στους δέκτες μας είναι το Mega, μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού και την αγορά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μπορεί λοιπόν ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας, ωστόσο έχει ήδη αρχίσει ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος.

Όπως αναφέρει η «Real», μεγάλο κομμάτι του Mega να είναι αφιερωμένο στην ενημέρωση, τόσο μέσω εκπομπών αλλά και δελτίων ειδήσεων. Αρχικά, το πρόγραμμα του καναλιού θα αρχίζει την ενημέρωση νωρίς το πρωί ενώ θα τελειώνει περίπου στις 11. Το σενάριο που επικρατεί, είναι ότι θα υπάρχουν τρεις δημοσιογράφοι, με κεντρικό παρουσιαστή τον Ντίνο Σιωμόπουλο.

Στην απογευματινή ζώνη τώρα, ενημερωτική εκπομπή αναμένεται να έχει ο Νίκος Ευαγγελάτος 5 με 7, ενώ υπάρχει σχέδιο και για άλλη εκπομπή στην prime time ζώνη. Πάντως τονίζεται, ότι στα σχέδια του καναλιού είναι και ψυχαγωγική εκπομπή το πρωί, αλλά δεν είναι κάτι ακόμα τελικό.

Δείτε επίσης

Γαλλία-Κορωνοϊός: 833 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο – 8.911 συνολικά οι νεκροί

Η επιδημία του νέου κορωνοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε 8.911 ανθρώπους από τις αρχές Μαρτίου στη Γαλλία