Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Λουκέτο της ΑΑΔΕ στο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο

H επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ

0

Σφραγίστηκε για 48 ώρες από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων το εστιατόριο, Nusret, του διάσημου Τούρκου chef, Salt Bae, στη Μύκονο.

Πιο αναλυτικά, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, βρέθηκαν στο εστιατόριο το βράδυ της Τρίτης και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Tα εγκαίνια του εστιατορίου έγιναν με κάθε επισημότητα και με την παρουσία του ιδίου στο νησί των ανέμων πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, ο ίδιος είχε δημοσιεύσει και βίντεο, όπου χόρευε τανγκό στο εστιατόριο στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Τούρκος σεφ και ιδιοκτήτης αλυσίδας ρεστοράν με εξειδίκευση στα κρεατικά έχει γίνει διάσημος από τον τρόπο που αλατίζει τα φαγητά του.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα