Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κορωνοϊός: Πώς εξαπλώθηκε ο ιός σε όλο τον πλανήτη – Εντυπωσιακό γράφημα (VIDEO)

Γράφημα από τις χώρες που «χτύπησε» περισσότερο ο φονικός ιός

0

Την ώρα που τα κρούσματα του κορονοϊού σε 183 χώρες είναι περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια και περισσότεροι από 69.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, βίντεο-γράφημα που δημιούργησε το BBC, με στοιχεία από τον Johns Hopkins University δείχνει τον τρόπο με τον οποίο εξαπλώθηκε η πανδημία σε όλο τον πλανήτη, όπως γράφει το reader.
Το γράφημα του BBC δείχνει την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού, ξεκινώντας από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι και τις 3 Απριλίου.

Στην αρχή υπάρχει γεμάτη μόνο μία μπάρα, αυτή της Κίνας, όμως με το πέρασμα των πρώτων ημερών φαίνεται η εξάπλωση του ιού και σε άλλες χώρες.

Φτάνοντας λίγο μετά τα μέσα Φεβρουαρίου φαίνεται ότι επίκεντρο της πανδημίας έγινε η Ευρώπη με τα κρούσματα κορvνοϊού στην Ιταλία να αυξάνονται με δραματική ταχύτητα.

Προς το τέλος του γραφήματος διακρίνονται και οι ΗΠΑ, όπου φτάνοντας στο σήμερα βρίσκονται στην πρώτη θέση, ενώ η Κίνα από όπου ξεκίνησε η πανδημία έχει πέσει στην έκτη θέση.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα