Κατηγορίες για στοιχηματισμό αντιμετωπίζει ο Στάριτζ

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ κατηγορείται για παραβίαση των κανονισμών περί στοιχηματισμού

Μπλεξίματα για τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ! Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση ότι «ο Ντάνιελ Στάριτζ κατηγορείται για παραβίαση των κανονισμών της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για το στοίχημα. Έχει προθεσμία μέχρι την Τρίτη 20 Νοεμβρίου να απολογηθεί για την κατηγορία».

Σύμφωνα με τα άρθρα για τα οποία κατηγορείται «ο συμμετέχων δεν πρέπει να στοιχηματίζει άμεσα ή έμμεσα ή να καθοδηγήσει κάποιον να στοιχηματίσει πάνω: α) στο αποτέλεσμα, την εξέλιξη και οποιαδήποτε άλλη πτυχή σχετικά με ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ή διαγωνισμό· β) σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετικό με το ποδόσφαιρο οπουδήποτε στον κόσμο». Επίσης, «ο συμμετέχων δεν πρέπει να δίνει πληροφορίες, που δεν είναι δημόσια διαθέσιμες, τις έχει αποκτήσει μέσα από την ιδιότητά του στον χώρο του ποδοσφαίρου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για στοιχηματικούς σκοπούς».

Από την πλευρά της, η Λίβερπουλ μέσω εκπροσώπου της δήλωσε για την υπόθεση: «ο Ντάνιελ έχει συνεργαστεί πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και έχει διαβεβαιώσει τον σύλλογο ότι θα συνεχίσει να το κάνει. Επίσης, ο Ντάνιελ έχει δηλώσει ότι δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ πάνω στο ποδόσφαιρο. Όπως με κάθε ζήτημα τέτοιας φύσεως, θα αφήσουμε τη διαδικασία να ολοκληρωθεί πριν κάνουμε κάποιο παραπάνω σχόλιο».

Δείτε επίσης

Προκλητική η Τουρκία για την Αγία Σοφία: Η Τουρκία προκαλεί για την Αγιά Σοφιά: «Καλούμε την Ελλάδα να γλιτώσει από τα ιστορικά της κόμπλεξ» (ΦΩΤΟ)

Απάντηση στην ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία καταδίκαζε την προκλητική φιέστα του Ρετζέπ …