Η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη στην Μάγδα Φύσσα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε στην «πόρτα» που δέχθηκε από την Μάγδα Φύσσα

Η πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Όμως, η κ. Φύσσα έριξε ευγενική «πόρτα» στην πρόταση του ΜέΡΑ25, κάτι που προκάλεσε σάλο. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε την δική του απάντηση μέσω Twitter.

«Παρακολουθώ με συμπάθεια την προσπάθεια κάποιων να εστιάσουν στο αν η Μάγδα Φύσσα ήξερε ότι θα την προτείνω ή όχι ώστε να επισκιάσουν το γεγονός ότι το ΜέΡΑ25 αναδείκνυε την Μάγδα Φύσσα την ώρα που το κόμμα τους πρότεινε Παυλόπουλο, μέχρι να συρθεί στην επιλογή Μητσοτάκη».

«Από πότε μια πρόταση προσώπου για οποιοδήποτε αξίωμα, οποιαδήποτε τιμή, πρέπει να είναι προσυμφωνημένη; Ξανασκεφτείτε το» απάντησε σε χρήστη του Twitter που σχολίασε τη στάση της Μάγδας Φύσσα και το ότι την πρότεινε χωρίς να τη ρωτήσει.

Σε άλλο tweet o κ. Βαρουφάκης αναφέρει ότι άλλοι διάλεξαν «συστημικούς υποψηφίους»: «με συγκίνηση αναδείξαμε τη Μάγδα Φύσσα ως το πρόσωπο που θα θέλαμε να δούμε ΠτΔ – την ώρα που άλλοι ολίσθαιναν από τον έναν συστημικό υποψήφιο στην άλλη. Μας τιμά ο θυμός και η αμηχανία τους. Το ΜέΡΑ25 εργάζεται για ένα μόνο σκοπό: Ενότητα εναντίον της μισαλλόδοξης Ακροδεξιάς».

 

Δείτε επίσης

Κοροναϊός: Εντοπίστηκαν όσοι ήρθαν σε επαφή με την 38χρονη

Εντοπίστηκαν, σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, όσοι ήρθαν σε επαφή με την 38χρονη …