Τύπος έβαλε αποτριχωτική κρέμα στα αχαμνά του και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Ο νεαρός άνδρας κατέληξε με χημικά εγκαύματα

Ο 26χρονος William Bishop ετοιμαζόταν για να βγει ραντεβού με μια κοπέλα που είχε γνωρίσει σε μια νυχτερινή έξοδο και είπε να περιποιηθεί τον εαυτό του. Χρησιμοποίησε όμως κρέμα για αποτρίχωση ποδιών και σώματος αντί για την ενδεικνυόμενη για ντελικάτες περιοχές, όπως παραδέχεται, αφήνοντάς τη μάλιστα στο σημείο για διπλάσιο χρόνο από τον προτεινόμενο.

Δύο μέρες μετά, παρατήρησε ανοιχτά τραύματα στο σημείο και πόνο καταραμένο. Διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου στο βρετανικό Γκλόστερ, όπου και παραμένει 15 μέρες μετά, μιας και η ζημιά θέλει τον χρόνο της για να γιατρευτεί.

«Ετοιμαζόμουν για ένα ραντεβού εκείνο το βράδυ και είπα να προετοιμαστώ καταλλήλως, μήπως και συμβεί τίποτα καλό. Δεν ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιούσα τέτοιο σκεύασμα, το είχα κάνει και έξι μήνες πρωτύτερα και όλα πήγαν μια χαρά. Εφάρμοσα την κρέμα στο κάτω μισό του σώματός μου και την άφησα για 10 λεπτά. Έτσουξε όμως όταν την αφαίρεσα».

Ο άντρας πονούσε από την αρχή, δεν έδωσε όμως την πρέπουσα σημασία. «Δύο μέρες μετά, είχε κάψει μια τρύπα στον καβάλο μου!», λέει με πόνο ψυχής, «για δυο βδομάδες τώρα, είμαι στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου. Είναι εξαιρετικά επώδυνο λόγω του σημείου που βρίσκεται. Δεν μπορώ να περπατήσω, να κοιμηθώ ή να καθίσω». Όσο για το ραντεβουδάκι, εννοείται πως δεν πήγε, προφασιζόμενος πως είχε ένα ατύχημα…

Δείτε επίσης

Η ΕΡΤ συμφώνησε με την EBU για τη μετάδοση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων

Η δημόσια τηλεόραση στοχεύει στο να ενδυναμώσει στο πρόγραμμά της την κάλυψη σπουδαίων αθλητικών γεγονότων. …