Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Έμπρακτη στήριξη Καραγκούνη στο νοσηλευτικό προσωπικό της Ρόδου

Ο Γιώργος Καραγκούνης στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του νοσηλευτικού προσωπικού της Ρόδου

0 0

Ο Γιώργος Καραγκούνης στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του νοσηλευτικού προσωπικού της Ρόδου δωρίζοντας μαζί με την ΕΠΣΔ δύο αναπνευστήρες στο νοσοκομείο του νησιού.

Ο παλαίμαχος άσος φρόντισε για μία ακόμα φορά να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού σε αυτή τη δύσκολη περίοδο έβαλε το δικό του λιθαράκι για να μπορέσει το νοσηλευτικό προσωπικό της Ρόδου να κάνει όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά του. Συγκεκριμένα, φρόντισε να βρεθούν δύο αναπνευστήρες τους οποίους και δώρισε η ΕΠΣΔ στο νοσοκομείο του νησιού.

Μάλιστα, σε αυτή την περίοδο που υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη για ανάλογο εξοπλισμό, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να βρεθούν δύο αναπνευστήρες όπως αυτοί που δωρίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΔ αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς πρωτίστως στον άνθρωπο και στον τόπο μας, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, αποφάσισε τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ενός φορητού αναπνευστήρα πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed. Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ θα ήθελε να συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19. Η ΕΠΣΔ, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον αρχηγό της Εθνικής Γεώργιο Καραγκούνη για την αμέριστη βοήθεια του ώστε να εξασφαλιστεί ο φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, δεδομένου της δυσκολίας που υπάρχει για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού.

Επιπλέον ως Δωδεκανήσιοι, τον ευχαριστούμε για την δική του προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη στήριξη του τόπου μας, μιας και εξασφαλίστηκε άλλος ένας φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, από τον αρχηγό της Εθνικής μας. Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, μένουμε σπίτι»

To LifeNews.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα