Χαλκιδική: Επτά τα θύματα της τραγωδίας

Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε παραλία ανοιχτά της Σωζόπολης

Επτά νεκροί, πάνω από 120 τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και σοβαρές υλικές καταστροφές. Αυτός είναι ο απολογισμός της φονικής κακοκαιρίας που χτύπησε τη Χαλκιδική. Το μεσημέρι ταυτοποιήθηκε η σορός του άνδρα που βρέθηκε σε παραλία ανοιχτά της Σωζόπολης. Οπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον ψαρά, ο οποίος αγνοούνταν από το πρωί στην περιοχή.

Τα φαινόμενα ξεκίνησαν χθες το βράδυ και, μέσα σε λίγη ώρα, σε 10 λεπτά, στοίχισαν ανθρώπινες ζωές και προκάλεσαν τεράστιες υλικές καταστροφές. Εν τω μεταξύ, 120 άτομα τραυματίστηκαν από την κακοκαιρία. Μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ πέντε παιδιά έχουν τραυματιστεί.

Η Πυροσβεστική ανέφερε ότι μετά τη θεομηνία προχώρησε σε 50 απεγκλωβισμούς ατόμων, ενώ έλαβε και 600 κλήσεις για βοήθεια.

Πέραν της ανείπωτης θλίψης για την τραγωδία, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή παραμένει η ηλεκτροδότηση, ενώ η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Πολλές περιοχές είναι χωρίς ρεύμα, ενώ γίνονται προσπάθειες για να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Δείτε επίσης

Νέα ανακοίνωση «βόμβα» από τους Ράδιο Αρβύλα

Δείτε τι αναφέρουν στην ανακοίνωση τους