Αισιοδοξία για Σαλάχ

Αισιόδοξοι είναι στην Αίγυπτο για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ

Oπως έγινε γνωστό ο Σαλάχ μετά τον τραυματισμό του στο ματς της Αιγύπτου με την Σουαζιλάνδη για τα προκριματικά του Copa Africa επέστρεψε στο Λίβερπουλ, προκειμένου οι άνθρωποι των «ρεντς» να τον εξετάσουν και να δουν την κατάστασή του.

Πάντως τα μηνύματα από την Αίγυπτο είναι ενθαρρυντικά: «Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου παιχνιδιού μας ο Σαλάχ παραπονέθηκε για μυϊκές ενοχλήσεις. Ο παίκτης εξετάστηκε και έκανε ακτινογραφία, η οποία έδειξε πως δύσκολα θα ήταν διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της εθνικής Αιγύπτου.

Παράλληλα ο βοηθός του Αγκίρε, Χανί Ραμζί, τόνισε για την κατάσταση του Σαλάχ: «Η αρχική διάγνωση επιβεβαίωσε πως είναι ένα μυϊκό τράβηγμα και δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ρήξη. Δεν είναι σοβαρός τραυματισμός, έχει την στήριξη και την θετική μας ενέργεια και ελπίζουμε να επιστρέψει χωρίς να επηρεαστεί, το συντομότερο δυνατό».

Δείτε επίσης

Διακοπές στην Κυπαρισσία με την οικογένειά του κάνει ο Νίκος Χαρδαλιάς (ΦΩΤΟ)

Την Κυπαρισσία, γενέτειρα της συζύγου του Γιώτας Παναγιωτοπούλου, επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο υφυπουργός Πολιτικής …