Τελευταία Νέα

Γελάνε και οι σουίτες της νέας Λεωφόρου

Ο Insider έχει το ρεπορτάζ από τα «πράσινα» ανοίγματα στην ΕΠΟ

Ως γνωστό στα θέματα της εξυγίανσης, στις πρωτοβουλίες για τα θέματα της εξυγίανσης για να το λέμε πιο σωστά, ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζει.

Πρώτον με την σταθερότητα του στην προσφορά στην μάχη ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ. Από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν έχει καταφέρει να «φέρει» στην «αντιπολίτευση», ούτε μία ΕΠΣ.

Δεύτερον με την πρωτοτυπία του. Κιμπάρηδες στον ΠΑΟ, που και που δεν έχουν πρόβλημα να στηρίξουν και κανέναν «Γκιρτζικικό» υποψήφιο σε κάποια ΕΠΣ. Αν είναι «καλό παιδί», γιατί όχι;

Αλλά είπαν να κάνουν και το «μπαμ». Να μη φαίνεται πως μένουν στις εξελίξεις πίσω. Όχι, είναι πρωτοπόροι. Γι’ αυτό αποφάσισαν να καθαρίσουν για την ΚΕΔ με τον Γκιρτζίκη. Ναι, με τον Γκιρτζίκη. Με τον οποίο με τόσες ανακοινώσεις που έχουν βγάλει, μας είχαν όσο να ναι κάνει κάπου να πιστέψουμε, πως όντως «δεν ήθελαν ποτέ ούτε κουβέντα».

Πήγαν στον Γκιρτζίκη, τρεις μέρες πριν από την Γ.Σ της ΕΠΟ, για την οποία αφού δεν μπορούν να βοηθήσουν σε τίποτα τουλάχιστον ας μην ανακατεύονταν πουθενά, να του πουν ποιοι πρέπει να μπουν στην ΚΕΔ και να… φύγει ο Κύρος με την Ντέπυ Βασσάρα.

Και φυσικά ο Γκιρτζίκης, αν και αναγνωρίζω πως θα ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσει τα γέλια του, τους δήλωσε «θετικός σε όλα». Σε… τρία τέρμινα, θα τα τακτοποιήσει όλα. Και μετά τις εκλογές στην ΕΠΟ, που τον άκουσαν να τους λέει πως θα τις κερδίσει, όλα θα μπουν σε μια τάξη. Και διαιτησία και κώδικας δεοντολογίας και όλα. Και έφυγαν φυσικά ικανοποιημένοι οι Παναγόπουλος και Κωνσταντίνου. Καθάρισε η Πανάθα πάλι. Πρωτοπόρα σε όλα.

Θα πάει λοιπόν ο Γκιρτζίκαρος και θα πει την Παρασκευή «ορίστε, εγώ είμαι συναινετικός. Σχεδόν τα βρήκαμε. Σε… πέντε – έξι τέρμινα, όλες οι αλλαγές θα περάσουν, ρωτήστε και τους Παναγόπουλο και Κωνσταντίνου». Γελάνε και οι σουίτες  της νέας Λεωφόρου…

Έθεσαν στον Γκιρτζίκη θέμα Βασσάρα, που ο Κύρος τους… αγοράζει και τους πουλάει όλους στο Πάρκο Γουδή και… τούμπαλιν, μέσα σε ένα λεπτό.

Έθεσαν και θέμα Μπίκα, που έχει τεθεί από χθες, αλλά δεν έχει σημασία. Το έθεσε ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός.

Τα γέλια που θα έχουν ρίξει ο Παυσανίας με τον Υφαντή, δεν λέγονται… Και πως να μην γελάνε, όταν βλέπουν τέτοια αφέλεια, τέτοια ανοησία μπροστά τους. Δεν ξέρω αν είπαν στον Γκιρτζίκη να τους ευχαριστήσει και για την μάχη που έδωσαν πέρσι κατά του Κοντονή, για να μην περάσει τους τακτικούς δικαστές και έχουμε Grexit… Πρωτοπόρα και εκεί η Πανάθα. Πρόλαβε και τον Ολυμπιακό, όχι αστεία.

Μιλάμε θα έχουν πάρει στο Πάρκο Γουδή υλικό για γέλιο για μήνες. «Θετικός ο Γκιρτζίκης» και το  δίνουν από τον Παναθηναϊκό αυτό. Γελοιότητα και γραφικότητα χωρίς όρια.

Για να πω την αλήθεια, αν ήμουν Μαρινάκης, κάποιο τρόπο θα έβρισκα να στηρίξω την σημερινή διοικητική κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Η μόνη μου ελπίδα θα ήταν, μέσα στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Θα έβρισκα ρε παιδί μου κάποιον να παρουσιαστεί πρόθυμος να μπει στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» να ενισχύσει οικονομικά, να μην υπάρχει κίνδυνος να μου φύγουν. Η γραφικότητα του Παναθηναϊκού, είναι το μόνο ρεαλιστικό αντίβαρο για τον Μελισσανίδη.

Ο Insider

Δείτε επίσης

Σκάνδαλο με τη βούλα – Σώζουν από το…παράθυρο ΠΑΟΚ και Αρη!

Φουλ για νέα…χάρτινα επιτεύγματα στη Θεσσαλονίκη, πάνε να γλιτώσουν από τον υποβιβασμό τους δύο μόνιμα ευνοημένους και πως εμπλέκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός