Προσκύνησαν όλοι την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ δεν συμμάχησε με κανέναν και τους κέρδισε ΟΛΟΥΣ -Και αυτό πονά

Η ΑΕΚ δεν συμμάχησε με κανέναν και τους κέρδισε ΟΛΟΥΣ. Και αυτό πονά. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ εύκολα το συμπέρασμα της σημερινής ημέρας στις εκλογές της Super League.

Η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης, έχει δυναμική που δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει και δεν το αντέχει! Η ΑΕΚ στις προηγούμενες εκλογές δεν ψήφισε Ολυμπιακό. Τον Μπαταγιάννη όμως τον είχε στηρίξει εμμέσως ο ΠΑΟΚ. Και είχαν συμμαχήσει. Κανείς δεν ξεχνά την συνάντηση στο Sofitel ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη. Το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο εκβίαζε για την ψήφο του ο ΠΑΟΚ για να δώσει δανεικό με σχεδόν πληρωμένο συμβόλαιο τον Εργκους Κάτσε.

Σήμερα λοιπόν ο Ολυμπιακός ψήφισε ΑΕΚ. Αρα η ΑΕΚ δεν έχει να απολογηθεί για αυτό. Ας απαντήσουν από το λιμάνι γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία τους ακολούθησαν την πρόταση της ΑΕΚ. Μπορεί να ήταν και ο λόγος που είπαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Δεν μας απασχολεί. Όπως δεν μας απασχολεί στην ΑΕΚ γιατί ο Παναθηναϊκός ψήφισε υπέρ της υποψηφιότητας του Μηνά. Η ΑΕΚ δεν συμμάχησε μαζί τους, αυτοί ακολούθησαν την ΑΕΚ και τον Λυσάνδρου προς τη νίκη.

Η απάντηση βεβαίως είναι πολύ απλή: Γιατί ξέρουν ότι με τον Λυσσάνδρου θα πετύχουν πράγματα που θα βοηθήσουν όλες τις ομάδες. Με τον Μάκη Γκαγκάτση πάλι όχι… Υπάρχουν έμπειρα, καταρτισμένα στελέχη με με γνώσεις. Οπως ο Μηνάς που κάνει σπουδαία δουλειά για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και υπάρχει και ο γιος του μπαμπά που έχει μπλεξίματα.

Διαλέξτε…

Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Οταν η ΑΕΚ μαθαίνει να νικά και στην (πολύ) κακή της μέρα

Ο Θάνος Τσίμπος αναλύει την εικόνα της ΑΕΚ στη Πολωνία και την κριτική που καλύτερα είναι να γίνεται μετά τις νίκες...