Οποιους θέλει τους έχει, με τους όρους που πρέπει

Ο Ενωσίτης παίρνει θέση για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και τις υποθέσεις Σιμόες και Βράνιες

Ο Μελισσανίδης το είπε για όσους μπορούν να διαβάσουν και λίγο πίσω από τις λέξεις. Ο Χιμένεθ το είπε ξεκάθαρα πριν από λίγες ημέρες. Η ΑΕΚ έκανε έγκαιρα δύο προσθήκες (Μασούντ και Μοράν) και ήδη θαυμάζεται η πληρότητα και η ποιότητα της, με παίκτες που είναι άμεσα διαθέσιμοι για τον προπονητή. Αλλωστε, συνεχώς ανακύπτουν και νέες λύσεις, όπως είναι ο Λόπες ως αριστερός εξτρέμ (με δύο γκολ στα δύο τελευταία ματς) και τον Γιαννούτσο ως αριστερό μπακ με εξαιρετική παρουσία.

Η ΑΕΚ δεν κλείνει τα μεταγραφικά της. Ψάχνει στην αγορά έναν ακραίο επιθετικό, παίκτη που θα κρίνεται ικανός να κάνει τη διαφορά. Δεν πρόκειται να πάρει εξτρέμ, απλά για να πει ό,τι έκανε μεταγραφές ή για να μπει στο επικοινωνιακό παιχνίδι των άλλων. Για την ΑΕΚ το σημαντικό είναι να στηρίξει την ομάδα της, να αξιοποιήσει τις λύσεις που έχει, να διατηρήσει τη μαγική ατμόσφαιρα που κάνει τα πάντα να μοιάζουν εύκολα.

Ετσι και αλλιώς, η ΑΕΚ συνεχώς μεγαλώνει και αυτό το δείχνει. Ο Σιμόες έχει γνωρίσει ήδη την αποθέωση από την Ενωση, με διπλασιασμό της αμοιβής του. Οι κουβέντες για νέο συμβόλαιο, που θα τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο, είναι δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα καταλήξουν σε συμφωνία. Η πρόθεση είναι ο Πορτογάλος να γίνει – και οικονομικά – ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ΑΕΚ. Κυρίως, επειδή και εκείνος ξέρει ποιος είναι και πόσο τον βοήθησε η ΑΕΚ να εξελιχθεί.

Οσον αφορά το θέμα Βράνιες. Από το καλοκαίρι ο μάνατζερ του πιέζει για άμεση ανανέωση της συνεργασίας και κάνει λόγο για ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Πρόταση πάντως δεν έχει φτάσει. Και παρά την πίεση, στην ΑΕΚ δεν ιδρώνει το…αυτί τους. Ο Βόσνιος έχει συμβόλαιο, η ΑΕΚ θα κάτσει στο τραπέζι όταν πρέπει. Εάν έχει τόσο έντονο ενδιαφέρον, ας φέρει πρόταση και από αμυντικούς…βρωμάει ο τόπος.

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Η απάντηση της ΑΕΚ θα είναι η δύναμη του κόσμου της!

Ο Ενωσίτης μπαίνει στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και επισημαίνει πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι παγίδες