Το νου σας στο λιμάνι, έρχεται και ο τελικός στην Κρήτη…

Ο Ενωσίτης θυμίζει και στέλνει… το μήνυμα του

Τα όνειρα της ΑΕΚ, γίνονται πραγματικότητα. Και αυτά είναι… εφιάλτης των απέναντι.

Τα δύσκολα για την ΑΕΚ πέρασαν. Έμειναν στο παρελθόν ανεπιστρεπτί και πρέπει να γίνουν τα πάντα για να μην τα ξαναβρούμε μπροστά μας. Αυτό αφορά το εσωτερικό της ΑΕΚ. Εκτός ΑΕΚ όμως έχουμε… κάτι να πούμε.

Ο Ολυμπιακός εξέφραζε την τελευταία 20ετία και εκφράζει ακόμη την αλαζονεία, το βρώμικο σύστημα, τον σύλλογο που πάτησε πάνω σε… πτώματα για να κατακτήσει τίτλους και να φέρει επιτυχίες.

Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια με την… ποδοσφαιρική επιστροφής της τον έχει τιμωρήσει. Την… είπαν απάτη, τους έκανε… πελάτη. Σε 10 ματς η ΑΕΚ έχει χάσει μόνο ΕΝΑ!

Και φέτος κάνει… πάρτι. Τρεις νίκες στην μπάλα, από φάπα σε φάπα σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ (24 Σεπτεμβρίου 2017 3-2, 4 Φεβρουαρίου 2018 1-2, 7 Φεβρουαρίου 2018 2-1), νίκη μετά από χρόνια και στο μπάσκετ (10 Δεκεμβρίου 2017, 66-62) που του… πήρε τον αέρα και έρχεται και ο τελικός του Κυπέλλου στην Κρήτη. Και σκέφτεσαι, λες; Και αν… κάτσει; Ένα ματς, ένας τελικός, ένα τρόπαιο. Μια ΑΕΚ που θα πάει ενισχυμένη με μεταγραφή, έτοιμη να ανταποκριθεί σε ένα ματς πρόκληση.

Και αν γίνει η ΑΕΚ τους ξαναβγάλει στο… δρόμο. Θα ξαναπάνε Ρέντη, θα ξαναπάνε ΣΕΦ. Με ένα κορνέ στο χέρι…

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Όπως και να ‘χει, θα είναι πάντα η «σύγκρουση δύο κόσμων»

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τη μάχη της Κυριακής…