Τελευταία Νέα

Ναι, είναι αλήθεια: Η Φιλαδέλφεια μας περιμένει!

Ο Ενωσίτης νοσταλγεί για το… σπίτι μας

Το 2003 ξεσπιτωθήκαμε με τις εγκληματικές ενέργειες του κυρ Γιάννη του Γρανίτσα (Γκρεμίτσα κατά άλλους). Λίγους μήνες μετά το κράτος του Κόκκαλη έβγαλε τη Νέα Φιλαδέλφεια από τον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, μπήκε το Καραϊσκάκη εν μία νυκτί και εδώ και 14 χρόνια η ΑΕΚ βλέπει το μόνο περιουσιακό στοιχείο της να έχει μπάζα, χόρτα, σκουπίδια και μόνο… αναμνήσεις. Μια εποχής που πατέρας με γιος, ολόκληρες οικογένειες, τα ατίθασα παιδιά της Σκεπαστής που ήταν παντού, οι γκρινιάρηδες στην 3, τα μάρμαρα, η 21 που είχε πάντα ανοιχτές αγκάλες, όλα ήταν… ΑΕΚ.

Τώρα είμαστε κοντά. Μακάρι να είμαστε πολύ κοντά. Τόσο κοντά δεν φτάσαμε ποτέ ξανά. Ο Μελισσανίδης γύρισε το 2013 για αυτό βασικά. Για το γήπεδο. Και τώρα πλησιάζει όσο δεν είδαμε ποτέ. Μια οικοδομική άδεια και μετά δεν μας σταματά ποτέ. Όλα τα άλλα τα έχει κανονίσει ο ίδιος, αφού φεύγουν πια από την ευθύνη υπουργείων-Δήμου κλπ.

Μετά θα περιμένουμε το 18μηνο… Και με αφορμή το σούπερ περιοδικάκι που ετοιμάζει ο φίλος μας ο Ακης Γεωργίου («Yellow Submarine Magazine») και θα θυμίζει πολλά από τα ωραία παλιά θα είναι πια αλήθεια: Η Φιλαδέλφεια μας περιμένει…

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Η μπάλα-ψυχολόγος και το καλοκαίρι της ΑΕΚ…

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για την ΑΕΚ, αλλά και για το ρόλο της μπάλας στον πόλεμο της πανδημίας…