Τελευταία Νέα

Μία πόλη, μια ομάδα… τέσσερα ονόματα! Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Παγκόσμια πρωτοτυπία…

Αυτό που συμβαίνει με τον σύλλογο του Ολυμπιακού αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Μόλις προχθές, ο μπασκετικός Ολυμπιακός ανακοίνωσε νέο όνομα, με το οποίο θα εμφανίζεται στους αγώνες της Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδας. Πλέον, το καθιερωμένο Ολυμπιακός σβήνεται και από δω και στο εξής θα λέγεται Ολυμπιακός Β’ development team ή στα ελληνικά, αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού Β’.

Στα άλλα αθλήματα

Τα προηγούμενα χρόνια, ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός θέλοντας να μπει και στα αθλήματα του χάντμπολ και στο γυναικείο μπάσκετ άμεσα και όχι με τον παραδοσιακό τρόπο (από τα χαμηλά στα ψηλά), συγχωνεύτηκε ή μάλλον αγόρασε τα ΑΦΜ για να παίξει μια καλή στην πρώτη κατηγορία.

Στο χάντμπολ συγχωνεύτηκε με τον ΙΕΚ Ξυνή και στο πρωτάθλημα εμφανίζεται με το όνομα Ολυμπιακός / ΙΕΚ Ξυνή, ενώ στο μπάσκετ των γυναικών, έκανε το ίδιο με την ομάδα του Ελληνικού και αγωνίζεται με το Ολυμπιακός / Ελληνικό.

Αν συνυπολογίσουμε και το τμήμα του ποδοσφαίρου που μέχρι στιγμής έχει μείνει… σκέτο Ολυμπιακός, ο σύλλογος του Πειραιά, περηφανεύεται και κατεβαίνει στα αθλήματα με τέσσερα διαφορετικά ονόματα. Να ποιος είναι λοιπόν ο Ολυμπιακός.

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Επανάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, σε θέση οδηγού η ΑΕΚ!

Ο Ενωσίτης έχει όλες τις λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και δικαιώνουν απόλυτα τις επιλογές του Αγγελόπουλου