Το μεγαλύτερο πρωτάθλημα, η πιο ακριβή μεταγραφή, η σπουδαιότερη πρόκριση

Τώρα που η ΑΕΚ είναι πρώτη, ο Ενωσίτης θυμίζει αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε ΟΛΟΙ

Τώρα που η ΑΕΚ είναι πρώτη στην βαθμολογία με όλους… πίσω της να βλέπουν «πλατούλα», τώρα που η ΑΕΚ είναι με το 1,5 πόδι στους «32» του Europa League και είναι η μόνη ελληνική ομάδα που φέρνει βαθμούς και συνεχίζει εκτός συνόρων, διανύοντας μέσα από πολλά εμπόδια, προβλήματα, ελλείψεις και τραυματισμούς εξαιρετική πορεία σε Ελλάδα-Ευρώπη, είναι καλό να το επαναλάβουμε.

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν περισσότερο από όλους (μας) αυτό το πρωτάθλημα και την δεύτερη πρόκριση στην Ευρώπη φέτος. Οπότε θα κάνουν τα… πάντα για να το πάρουν, περισσότερα από όλους εμάς. Να είστε σίγουροι… Οπότε στηρίξτε, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτούς που φέτος μας δίνουν χαρές.

Ομως τώρα που πάνε όλα… πρίμα στο αγωνιστικό, είναι καλό να το πούμε. Να το επαναλάβουμε. Το νέο γήπεδο, το σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα, η πιο ακριβή μεταγραφή, η σπουδαιότερη πρόκριση. Από όλα όσα και αν πετύχει φέτος η ΑΕΚ, αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα από όλα είναι η «Αγιά Σοφιά».

Δεν το ξεχνάμε, το επαναλαμβάνουμε, το θυμίζουμε σε όλους εντός και εκτός ΑΕΚ. Και μετά από αυτό, θα πάρουν όλα τον δρόμο τους…

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Όπως και να ‘χει, θα είναι πάντα η «σύγκρουση δύο κόσμων»

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τη μάχη της Κυριακής…