Ηρθαν οι κακοί, έφυγαν οι καλοί και το 50-50… γέρνει

Ο Ενωσίτης μας βάζει στο… κλίμα του Ολυμπιακού λίγα 24ωρα πριν «πατήσει» ΟΑΚΑ

Η αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εμφανής από τον πρώτο μήνα. Με τα λάθη της, με τα σοβαρά λάθη της και τις ελλείψεις της.

Πλέον, όμως δεν υπάρχει ο… ένας νικητής και ο ένας ευνοούμενος, το 90-10 ή και 100-0. Τελείωσαν αυτά μια μέρα του Αυγούστου, με την εκλογή της νέας ΕΠΟ.

Τώρα ήρθε η ώρα για το πρώτο ντέρμπι στην Super League.

ΑΕΚ εναντίον Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, μια εβδομάδα μετά τα σοβαρά λάθη της διαιτησίας σε Καραϊσκάκη και Περιστέρι υπέρ των δύο ομάδων. Η επιλογή του Σιδηρόπουλου… αναμενόμενη λόγω αξίας, σοβαρότητας και αξιοκρατίας. Και ας έχασε η ΑΕΚ και τα δύο ντέρμπι πέρυσι με τον Ροδίτη αστυνομικό σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ (ρεβάνς Κυπέλλου).

Ο Ολυμπιακός… σκούζει. Δεν τον θέλει. Τον έβγαλε ακατάλληλο, διότι… έφυγαν οι καλοί και ακατάλληλο και το 50-50 που διαφήμιζαν τόσα χρόνια άλλαξε και έγινε πραγματικό 50-50. Και δεν γέρνει πια προς το λιμάνι. Είναι πραγματικό, με τα όποια λάθη του…

Και φαίνεται ακόμη και στις αντιδράσεις των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Αλλοίμονο αν δεν το έπαιρναν χαμπάρι οι διοικήσεις. Ο κυρ Σάββας κλασικός. Θέλει να πάει στην Ευρώπη για τη διαιτησία. Καλύτερα πάντως να μείνει στην… Ελλάδα, διότι εκτός συνόρων η ομάδα του δεν έχει επιτυχίες. Φέτος που δεν υπάρχει… ομάδα Ολυμπιακός και άλλαξαν πολλά, τα λάθη της διοίκησης του φαίνονται περισσότερο από ποτέ. Ακόμη και στα αποτελέσματα. Διότι ο Ολυμπιακός έχει 2 ισοπαλίες σε 4 αγωνιστικές, σε 2 ματς που δεν αδικήθηκε κραυγαλέα. Στο δεύτερο μάλιστα γλύτωσε την ήττα με πέναλτι από το… πουθενά στο 93’.

Τα κόζια άλλαξαν. Το καρπούζι κόβεται στην μέση. Και έχει… σπόρια. Πότε από εδώ, πότε από εκεί. Με λάθη κλπ. Ποτέ υπέρ του ενός. Τέλος.

Τώρα έρχεται ο Ολυμπιακός ξανά στο ΟΑΚΑ. Για να φύγει με σκυμμένο κεφάλι πάλι. Αγωνιστικά πάντα. Είτε χάνει, είτε κερδίζει. Οπως πέρυσι, καλή ώρα…

Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Η απάντηση της ΑΕΚ θα είναι η δύναμη του κόσμου της!

Ο Ενωσίτης μπαίνει στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και επισημαίνει πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι παγίδες