Έτσι δίνει το σύνθημα

Ο Eνωσίτης αποκωδικοποιεί τις κινήσεις Μελισσανίδη από την αρχή της φετινής σεζόν, μέχρι και τώρα

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2017, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Έμεινε για αρκετή ώρα με τον Χιμένεθ και με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Κυρίως για ευχές ενόψει της νέας χρονιάς. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τίγρης πήγε στα Σπάτα φέτος. Για την ακρίβεια ήταν η… πολλοστή. Ήταν παρών πριν από ευρωπαϊκά ματς και μετά από ευρωπαϊκά ματς. Πριν από ντέρμπι και μετά από ντέρμπι. Οι παίκτες και ο Χιμένεθ, τον βλέπουν συνεχώς τον Μελισσανίδη από την αρχή της σεζόν.

Κάτι ανάλογο δεν κάνει ουδείς άλλος. Αραιά και που εμφανίζεται στο Ρέντη ο Μαρινάκης και όχι για καλό. Ακόμα πιο αραιά ο Σαββίδης, που προτιμά περισσότερο την Τούμπα, αλλά όχι το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Ο Μελισσανίδης έχει επιλέξει φέτος να βρίσκεται συνεχώς κοντά στην ομάδα. Δεν το έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Θα ανέβαινε μόνο όταν η κατάσταση είχε φτάσει στο μη περαιτέρω και χρειαζόντουσαν τα αποδυτήρια, ένα ταρακούνημα. Φέτος λειτουργεί αλλιώς. Είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Προφανώς διότι είναι αυτός που θέλει να δώσει το σύνθημα. Αυτός που βγαίνει μπροστά στην μάχη.

Τις περισσότερες φορές που πηγαίνει στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, δεν κάνει ομιλίες στους ποδοσφαιριστές. Παρακολουθεί την προπόνηση, στέλνει το μήνυμα στους παίκτες πως είναι δίπλα τους και αποχωρεί. Διακριτικός αλλά και ξεκάθαρος. Δίνει το σύνθημα, μπαίνει μπροστά και η ομάδα προχωρά. Άλλωστε ο Μελισσανίδης είναι ο πρώτος που έχει πιστέψει πολύ σ’ αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Στους παίκτες και τον προπονητή. Και θέλει να το δείχνει όχι με λόγια, αλλά με έργα. Δια της παρουσίας του. Στρατηγός κανονικός, που μπαίνει μπροστά στην μάχη. Με παρουσία.

Δείτε επίσης

Η απάντηση της ΑΕΚ θα είναι η δύναμη του κόσμου της!

Ο Ενωσίτης μπαίνει στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και επισημαίνει πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι παγίδες