Δηλαδή στην «Αγιά Σοφιά» πως… αλλιώς θα χάσετε;

Ο Ενωσίτης γράφει για τον ΠΑΟΚ που όλο… έρχεται και όλα στα Τέμπη μένει

Εχουν χάσει με κάθε πιθανό τρόπο. Με μπάλα άσπρη, μαύρη, κίτρινη, μπλέ. Μπαίνοντας από την πρώτη πύλη στο ΟΑΚΑ, μπαίνοντας από την δεύτερη, μπαίνοντας και από εκεί που βγάζουμε σκουπίδια. Με προπονητή Ελληνα, Ρουμάνο, Σέρβο, Γερμανό… Ισπανο, Αφρικάνο, Ινδιάνο.

Έχοντας πάντα την ίδια αλαζονεία των τελευταίων ετών που έχουν χρήμα στα πόδια τους και απλά το ξοδεύουν δίχως να χτίζουν κάτι… Εχοντας «κλέψει» ένα Κύπελλο, και γνωρίζοντας ότι το έπραξαν. Και κάθε χρόνο όταν έρχονται για κρίσιμο ματς, μένουν στα… Τέμπη.

Απλά μιλάνε κάθε χρόνο την ίδια εποχή και μετά απλά κλαίνε την ίδια εποχή. Διότι η αλαζονεία πληρώνεται και στον ΠΑΟΚ το έχουν καταλάβει καλά.

Χθες έπαιζαν από το πρώτο 10λεπτο με παίκτη παραπάνω. ΟΥΤΕ μία φάση. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ. Η ΑΕΚ τους το έβαλε χωρίς τον βασικό φορ τους και θα μπορούσε και άλλο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο με τραυματία τερματοφύλακα έπαιζε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ούτε στην περιοχή του.

Και στην τελική μία ερώτηση: Αν χάνεται έτσι στο ΟΑΚΑ, στην «Αγιά Σοφιά» πως αλλιώς θα χάσετε ρε;

Η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, δεδομένα. Έχει καλύτερο προπονητή από τον ΠΑΟΚ, δεδομένα. Και δεν χρειάζεται να ασχολείται περισσότερο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το ματς της Τούμπας.

Πρώτη σε διακοπή, μετά από τέτοια νίκη σε ντέρμπι και ισοπαλία με την Μίλαν. Χαρείτε το και συνεχίζουμε…

Δείτε επίσης

Όπως και να ‘χει, θα είναι πάντα η «σύγκρουση δύο κόσμων»

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τη μάχη της Κυριακής…