50-50 και εξυγίανση κρατώντας με το ζόρι «όρθιο» τον Ολυμπιακό, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Ο Ενωσίτης γράφει για αυτά που φοβούνται να μιλήσουν ακόμη και οι… δικοί μας

Επτά αγωνιστικές στα… μάτια μας. Ο Ολυμπιακός μένει… ζωντανός με το ζόρι, αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμη και αν δεν είναι στην κορυφή, θα έπρεπε να έχει… τελειώσει. «Δώρο» ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, «δώρο» το διπλό χθες με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ ακόμη και με την ΑΕΚ ο Ρομαό δεν αποβλήθηκε ποτέ. Κουτσιαύτης και Ευαγγέλου του έκαναν δώρο 3 πόντους, ενώ θα έπρεπε να είναι στην μέση της βαθμολογίας και όχι ακόμη ζωντανός στην κορυφή.

Η αλλαγή σελίδας στην ΕΠΟ θέλει… δουλειά ακόμη. Το σύστημα του Ολυμπιακού ακόμη ζει και αναπνέει και αυτό αποδεικνύεται εφόσον συμβαίνουν ακόμη τέτοιες διαιτησίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εξυγίανση και το 50-50 δεν μπορεί να κρατά τον Ολυμπιακό και τον… κάθε Ολυμπιακό «όρθιο» εις βάρος των υπολοίπων.

Αν θέλουμε να μιλάμε για ισονομία, όπως άπαντες παραδέχθηκαν το πέναλτι εκτός περιοχής της ΑΕΚ με την Λαμία στο πέναλτι (παρότι μια δύσκολη φάση με πολλά σώματα μπροστά για τον διαιτητή), όλοι πρέπει να… τελειώσουμε αυτούς που ευθύνονται και για τα χθεσινά.

Και αυτό πρέπει να καταλάβει πολύ καλά και η νυν διοίκηση της ΕΠΟ που κάνει προσπάθειες να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και όσον αφορά τον Πανιώνιο, ήρεμα παιδιά με τις διαμαρτυρίες. Πείτε και την λέξη «Ολυμπιακός» όταν πρέπει σε δηλώσεις και ανακοινώσεις. Δεν κάνει κακό. Ο Σιώπης, όσο είναι να μείνει… θα μείνει.

Ο Ενωσίτης

Δείτε επίσης

Όπως και να ‘χει, θα είναι πάντα η «σύγκρουση δύο κόσμων»

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τη μάχη της Κυριακής…