Απίστευτο και όμως αληθινό: ανταλλάσσει το σπίτι του για την «Αγιά Σοφιά»

Ο Insider αποκαλύπτει την τρελή ενωσίτικη επιστολή που έφτασε στην ΠΑΕ και έκανε άπαντες να συγκινηθούν

Είναι φανερό, πως η ΑΕΚ έκανε μια πραγματικά τεράστια κίνηση με την επιστολή – άνοιγμα που έκανε προς κάθε περίοικο του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη για πιθανή ενόχληση από τον θόρυβο και τη σκόνη των έργων. Αλλά ακόμα πιο σπουδαία, ακόμα πιο εντυπωσιακά, είναι τα μηνύματα που έφτασαν ήδη στην ΠΑΕ από Ενωσίτες. Αποκορύφωμα όλων, η επιστολή με την οποία ένας τρελός και μοναδικός ΑΕΚτζής, εμφανίζεται διατεθειμένος ακόμα και να ανταλλάξει το σπίτι του για να βρεθεί κοντά στην «Αγιά Σοφιά».

«Εξηγήστε σε όλους, πως εκεί γίνεται ένας ναός. Εκεί θα υπάρχουν πλέον μόνο χαρούμενες φωνές που θα πανηγυρίζουν και θα χαίρονται για την ΑΕΚ. Αν αυτά δεν πείθουν, σας δίνω το ελεύθερο σε όποιον εκφράσει παράπονα να του μεταφέρετε πρόταση να ανταλλάξουμε τα σπίτια μας. Διαθέτω διαμέρισμα 100 τ.μ., πλήρως επιπλωμένο, που το ανταλλάσσω για να μένει εκείνος και να είμαι εγώ κοντά στην “Αγιά Σοφιά”», αναφέρει μεταξύ άλλων επιστολή που έφτασε στην ΑΕΚ και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Βέβαια, είναι εύκολα αντιληπτό πως τέτοιο θέμα δεν τίθεται. Αλλωστε, όσο και αν έχει αλλάξει η ανθρωπογεωγραφία της Νέας Φιλαδέλφειας τα τελευταία χρόνια, ουδείς εκ όσων έλαβαν την επιστολή και επικοινώνησαν με την ΑΕΚ, δεν εξέφρασαν παράπονο. Αντίθετα, υπάρχουν μόνο θετικά λόγια και ευχή να προχωρήσει δίχως προβλήματα αυτό το έργο σταθμός.

O Insider

5 Σχόλια

 1. Γιωργος 66

  Εισαι τρομερός φίλε
  Βαθειά υπόκλιση

 2. Αλέξανδρος

  Aυτό μας έλειπε. Λες και δεν είχε φασαρία πριν, και θα τους πειράξει η ΑΕΚ.
  Και τι δε θα’δινα να έμενα δίπλα στο γηπεδο με οτι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια.
  Η πιο αναβαθμισμένη περιοχή θα είναι σε 2 χρόνια που θα τελειώσει.

 3. Μητσάρας εσπρέσο

  Υπάρχει φως στο τούνελ με εμας τούς ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

 4. Μονο ΑΕΚ χωρις ναι μεν αλλα.Ωραιος ο αδελφος.

 5. Συγκινητικός αυτός ο γίγαντας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *