Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Παραμένει στη Nova η ΑΕΚ!

Θα μείνει και για τον ένα εναπομείναντα χρόνο στη Nova η «Ένωση»

1

H AEK παραμένει κανονικά στη Nova.

Στην ΑΕΚ είχαν πάρει την απόφαση πως αν τελικά η Forthnet περνούσε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, (ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αγοράσει το πακέτο των μετοχών της) θα αποχωρούσαν από την συγκεκριμένη τηλεοπτική πλατφόρμα.

Μάλιστα, στην «Ένωση» προχώρησαν σε πλάνο για την επόμενη τηλεοπτική τους ημέρα, αν υπήρχε το παραπάνω ενδεχόμενο. Εξέτασαν ακόμα και τη λύση της δημιουργίας του δικού τους καναλιού, το AEK TV, το οποίο θα έδειχνε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», όλα αυτά πάνε στην άκρη. Σύμφωνα με τα οικονομικά Μέσα, η BC Partners είναι στο τελικό στάδιο αγοράς της Forthnet μέσω της θυγατρικής της United Group. Επομένως η ΑΕΚ δεν έχει κανέναν πλέον λόγο να «σπάσει» το συμβόλαιό της.

Δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο με το συνδρομητικό κανάλι και θα τιμήσει το συμβόλαιο. Εκτός φυσικά και αν υπάρξει συμφωνία με κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, μέσω της Λίγκας.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα