Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Παλαίμαχοι ΟΦΗ για το νέο σήμα: «Σκοτώσατε την ιστορία του ΟΦΗ»

Οργισμένη αντίδραση από τον Σύνδεσμο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ

0

Το νέο σήμα του ΟΦΗ φαίνεται πως δεν άρεσε ιδιαίτερα, μετά τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και ο Σύνδεσμος παλαίμαχων Συνδέσμων άσκησε σκληρή κριτική.

Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος των παικτών που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΟΦΗ εξέφρασε την αντίθεσή του στην αλλαγή του εμβλήματος, απευθύνοντας κάλεσμα στους προέδρους και τους παράγοντες του παρελθόντος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ:«Μετά την απόφασή της ΠΑΕ ΟΦΗ να αλλάξει το σήμα της ομάδος μας, μετά από 95 χρονιά ιστορίας: Ο Σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΟΦΗ καλεί τα μέλη του την Τετάρτη (12/8) στις 18.00 στα γραφεία στην “Θύρα 1”. Καλεί όλους τους Προέδρους, συμβούλους και παράγοντες πού έχουν προσφέρει στο Σωματείο. Δυστυχώς Κύριοι της ΠΑΕ ΟΦΗ: “Σκοτώσατε την ιστορία τού ΟΦΗ”».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα