Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Στον Κοντονή τη Δευτέρα ο Ασλανίδης και ακολουθεί ο “Τίγρης”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή και μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστεί συνάντηση του υφυπουργού και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

0

melissanidis aslanidisΟ χώρος του ελληνικού αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και για το λόγο αυτό ο νέος υφυπουργός αθλητισμού έχει αρχίσει έναν κύκλο επαφών με παράγοντες του αθλήματος, προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις, ώστε να υπάρξει μια καλύτερη μέρα. Η ΑΕΚ επιστρέφει δυναμικά και όπως ήταν απολύτως λογικό, δε θα μπορούσε να απουσιάσει απ’ τις συγκεκριμένες συναντήσεις.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, στις 14:00 μετά το μεσημέρι της Δευτέρα (9/2) ο Σταύρος Κοντονής προγραμμάτισε συνάντηση με τον Ευάγγελο Ασλανίδη με σκοπό να ακούσει και τις δικές του απόψεις ώστε να βγάλει συμπεράσματα τα οποία θα βοηθήσουν ώστε να γίνουν βήματα προόδου στο χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστήριξε ο υφυπουργός αθλητισμού, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα (και μάλιστα άμεσα) θα προγραμματίσει συνάντηση και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να ακούσει και τη δική του άποψη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα