Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Οταν ο Μπάρλος κέρδισε το λαχείο των 120 εκατ.δραχμών

Η απίστευτη ιστορία με τον μεγάλο Λουκά Μπάρλο το 1987

0

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, όταν ο Λουκάς Μπάρλος ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ, η περιουσία του ήταν μυθική. Όταν 10 χρόνια μετά αποχώρησε από την προεδρία της Ενωσης, ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση. Συν τοις άλλοις, είχε το τεράστιο πρόβλημα με τη δέσμευση του σπιτιού του για δάνειο προς την Ιονική και Λαϊκή τράπεζα, που είχε μπει υποθήκη για την κατασκευή της σκεπαστής εξέδρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, μια μέρα σαν σήμερα του 1987, η τύχη χαμογέλασε ξανά στον «θείο Λουκά».

Βλέπετε, εκείνη την ημέρα δημοσιεύθηκε η είδηση στην «Αθλητική Ηχώ», ότι ο Μπάρλος κέρδισε το ιλιγγιώδες ποσό των 120 εκατομμυρίων δραχμών στο Λαϊκό Λαχείο. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στο TOPS του Κολωνακίου μαζί με τον Γιώργο Κατσιφάρα, τον Γιώργο Σταθάκη και τον Χρήστο Αρφάνη, ο οποίος δώρισε στην παρέα του από μία δεκάδα του λαχείου. Ο Λουκάς Μπάρλος επένδυσε με επιτυχία τα χρήματα σε μετοχές τραπεζών, κάλυψε τα ανοίγματά του, ενώ με μέρος αυτών, έναν χρόνο μετά, θα ανοίξει από κοινού με τον Μάνο Κουτούδη το «Boschetto» στον Ευαγγελισμό, μετατρέποντας σε εστιατόριο πολυτελείας το ιστορικό καφενείο «Άλσος».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα