Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ολλανδικό μοντέλο στην Ακαδημία της ΑΕΚ

Ο Ενωσίτης αποκαλύπτει τις σκέψεις του Γρηγόρη Σαράντη για το μέλλον των «κιτρινόμαυρων» τμημάτων υποδομής

10

Σε νέα εποχή περνά η Ακαδημία της ΑΕΚ. Η εμπλοκή του Γρηγόρη Σαράντη με τα τμήματα υποδομής της Ενωσης, συνεχίζεται και αυτό αποτελεί την πιο σημαντική είδηση. Το φιλόδοξο πρότζεκτ που ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο, θα αλλάξει ταυτότητα και πρόσωπα, αλλά θα διατηρήσει ως στόχο την ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων μέσα από την Ακαδημία της ΑΕΚ.

Οι επαφές που υπήρξαν μέσω της συμμετοχής της ΑΕΚ στο UEFA Youth Champions League, άνοιξε νέους ορίζοντες. Μέσα από τα ταξίδια, τις συζητήσεις και την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε, φάνηκε πως πρέπει να διαμορφωθούν οι συνθήκες, ώστε να είναι περισσότερο παραγωγικές. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μάλιστα, η ΑΕΚ στρέφεται στο ολλανδικό μοντέλο.

Ο Σαράντης έχει κατασταλάξει στην απόφαση του, να υιοθετήσει πρακτικές και τρόπο λειτουργίας όπως αυτός που υπάρχει στην Ολλανδία. Ο διοικητικός υπεύθυνος της ΑΕΚ είχε συζητήσεις με σημαντικούς παράγοντες και πείστηκε, πως αυτός είναι ο πλέον αποδοτικός τρόπος για να προχωρήσει η Ενωση στο μέλλον. Ετσι, εντός των επόμενων ημερών θα έρθει στην Αθήνα ο νέος υπεύθυνος από την Ολλανδία, που θα θέσει το πλαίσιο λειτουργίας μαζί με τα στελέχη της ΑΕΚ.

Ο Ενωσίτης

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα