Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Οι αντιδράσεις βάζουν «φωτιά» στον ΟΦΗ: Συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ ο Μπούσης -Αποχωρεί από το Ηράκλειο

Αποχωρεί από τον ΟΦΗ ο Μιχάλης Μπούσης;

0

Οι έντονες αντιδράσεις για το νέο σήμερα του ΟΦΗ έχουν βάλε «φωτιά» στην ομάδα, με τον Μιχάλη Μπούση να συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ.

Ο μεγαλομέτοχος της κρητικής ΠΑΕ ακύρωσε όλα τα ραντεβού του και αποχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας.

Τα «αποκαλυπτήρια» του νέου σήματος του ΟΦΗ προκάλεσαν αντιδράσεις, με τους οργανωμένους της ομάδας να εκφράζουν την αντίθεσή τους.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας συγκάλεσε σήμερα (8/8) έκτακτο Δ.Σ. για το θέμα, στη συνέχεια ακύρωσε όλα τα ραντεβού που είχε προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες στην πόλη και θα αναχωρήσει τη Δευτέρα από το Ηράκλειο.

«Είναι έξω φρενών με την κακοπροαίρετη κριτική, την ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθεν τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ», σχολιάζουν από το «Γεντί Κουλέ» και φαίνεται πως η «έκρηξή» του δεν αφορά τον απλό κόσμο αλλά συγκεκριμένα πρόσωπα.

Πλέον, εύλογα τίθεται πια και το ερώτημα εάν σκέφτεται να αποχωρήσει. «Ουδέν σχόλιον», είναι η απάντηση στο συγκεκριμένο ζήτημα, κάτι που αποτυπώνει ανάγλυφα το πώς νιώθει.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα